Libnet.ro
UNICEF

22:45

Doi copii din Fetesti cu SHU, internati la Spitalul Marie Curie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doi copii din Fetesti cu SHU, internati la Spitalul Marie Curie

Ministerul Sanatatii a anuntat astazi ca doi copii din Fetesti, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), au fost internati vineri seara in Sectia de nefrologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie. continuă pe Ziarul Bursa

Scandalul E-Coli. Doi copii din Arges si doi din Fetesti, trimisi la spitalele din Bucuresti

Doi copii cu probleme digestive au fost transferati in ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, Alti doi, de aceasta data din Fetesti, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), au fost internati vineri seara in Sectia de nefrologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curi .

Peste 20 de copii din Pitesti raman internati cu toxinfectie alimentara

Peste 20 de elevi de la Scoala I. Caragiale din Pitesti raman internati, miercuri, cu simptome de toxiinfectie alimentara, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului Arges.

UPDATE inca doi bebelusi cu sindrom hemolitic uremic, adusi la Marie Curie. Unul dintre ei este in stare grava

Doi copii din Fetesti, unul de sase luni si un altul de opt luni, au fost adusi la Spitalul Marie Curie din Capitala, cei doi fiind diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic.

Bacteria ucigasa E. coli a imbolnavit doi bebelusi din Ialomita. Copiii au fost internati de urgenta la Spitalul Marie Curie

Autoritatile sanitare din Ialomita sunt in alerta dupa ce doi bebelusi din Fetesti s-au imbolnavit de sindromul hemolitic uremic, provocat de bacteria E. coli. Micutii au fost transportati de urgenta la Bucuresti.

MS: Doi dintre bebelusii internati la Spitalul Marie Curie vor fi externati

Doi dintre cei trei bebelusi care mai sunt internati la Spitalul Clinic de Urgenta Marie Curie vor fi externati, in cursul zilei de vineri.

inca doi copii cu sindrom hemolitic uremic, dusi de urgenta la spital

Inca doi copii cu sindrom hemolitic-uremic au ajuns la spitalul Marie Curie din Capitala, sambata dimineata. Medicii spun ca unul dintre ei are o forma severa a bolii si urmeaza.

Doi copii cu probleme digestive din Arges au fost transferati la Bucuresti

Doi copii cu probleme digestive au fost transferati in ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, au anuntat astazi reprezentantii Institutiei Prefectului Arges.

Doi copii, ucisi in Fasia Gaza de raiduri ale armatei israeliane impotriva miscarii Hamas

Aviatia militara israeliana a efectuat sambata dimineata mai multe raiduri aeriene impotriva bazelor miscarii palestiniene Hamas din Fasia Gaza, iar doi copii palestinieni, frate si sora, care locuiau in apropiere de unul dintre obiectivele raidurilor au fost ucisi, au informat surse medicale, citate de Los Angeles Times.

Doi copii raniti intr-un accident rutier. O autocisterna ce transporta lapte a lovit un autobuz in zona autogarii din Cluj

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineata, la Cluj, in zona autogarii. Zece persoane au fost ranite, printre care si doi copii de 7 si 16 ani, un baiat si o fata. Politistii spun ca soferul autocisternei nu a pastrat distanta regulamentara si a intrat in autobuz cand acesta oprise la o trecere de pietoni.

Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, dupa evadarea celor doi barbati din Sectia 19

Peste 100 de politisti din cadrul DGPMB, impreuna cu procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, au efectuat vineri dimineata douasprezece perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu, fiind puse in aplicare trei mandate de aducere, in cauza penala privind evadarea celor doi barbati din Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Sectiei 19 Politie, potrivit unui comunicat de presa al DGPMB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )