Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi copii din Timisoara vor canta in spectacolul de deschidere al Eurovision 2015, alaturi de Femeia cu barba

Adevărul Adevărul,
Doi copii din Timisoara vor canta in spectacolul de deschidere al Eurovision 2015, alaturi de Femeia cu barba

Andreas si Theodor Martonosy sunt doi frati din Timisoara care fac parte din cel mai prestigios cor de baieti din lume, Wiener Sangerknaben. Cei doi baieti vor urca pe scena in spectacolul de deschidere al Eurovision 2015. continuă pe Adevărul

Doi copii cu arsuri de gradul III si IV pe corp au fost dusi la Bucuresti cu avion militar. Un adolescent de etnie roma i-a salvat de la moarte

Doi copii din comuna Sacuieu, de 5 luni si 2 ani, au fost transportati, in noaptea de vineri spre sambata, la Bucuresti cu o aeronava militara. Acestia au arsuri pe 70% din suprafata corpului. Ei erau in casa cand a inceput incendiul, de la un horn neizolat. Tata era in sat la munca, iar mama era la vecini. Un adolescent de 16 ani, de etnie roma, i-a scos pe cei doi din casa.

Studentii din Timisoara au mutat protestul din amfiteatru in autobuz

Studentii din Timisoara continua protestul. Dupa pichetarea sediului Consiliului Judetean Timis si noaptea petrecuta intr-un amfiteatru al Universitatii de Vest, acestia au continuat protestul intr-un.

Caru' cu Vedete: Dovada ca Prigoana inca o iubeste pe Bahmu!; Shakira si cei doi copii adorabili l-au sustinut pe Pique; De ce primul prenume al Printesei Charlotte nu putea fi Diana?

Ce au facut actorii din Ally McBeal dupa terminarea serialului Un cabinet de avocatura din orasul Boston, cu toalete mixte, in care procesele si pledoariile se impleteau. O vrea de iubita, nu de nevasta! Inna n-are mari sanse sa se aseze la casa ei cu americanul Inna are o relatie de mai bine de doi ani cu un renumit fotograf american.

Romani contra Statul Islamic: O grupare kurda care lupta impotriva ISIS sustine ca a inrolat si doi soldati din Romania

O grupare kurda care lupta impotriva gruparii Statul ISlamic sustine ca a inrolat si doi soldati romani. Informatia a fost facuta publica de Fortele de Aparare ale Poporului Kurd pe pagina de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )