Libnet.ro
UNICEF

08:15

Doi politisti si un om de afaceri din Satu Mare au fost trimisi in judecata pentru mita

Adevărul Adevărul,
Doi politisti si un om de afaceri din Satu Mare au fost trimisi in judecata pentru mita

Doi politisti din Satu Mare sunt trimisi in judecata dupa in cursul anului 2011 ar fi pretins si primit suma de 4000 de lei de la un om de afaceri, bani cu care ar fi plecat la un turneu de fotbal in Olanda. in schimbul banilor, omul de afaceri care a sponsorizat deplasarea a beneficiat de ajutor intr-un dosar de mare violenta pe care il avea deschis. continuă pe Adevărul

Doi primari realesi din judetul Arad au fost trimisi in judecata

Doi primari realesi in functie din judetul Arad, dar si un fost primar au fost trimisi in judecata de DNA pentru luare de mita, dupa ce ar fi cerut bani de la administratorul unei firme pentru buna derulare a unor contracte de asfaltare.

Barbat trimis in judecata pentru ca a incercat sa mituiasca doi politisti

Un barbat din Calarasi a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, dupa ce s-a stabilit ca a incercat sa mituiasca doi politisti. Procurorii au finalizalir cercetarile si au emis rechizitoriul pentru judecarea celui in cauza.

Regretele unui roman care a renuntat la Anglia pentru o afacere in Satu Mare: Atat am fost de prost ca am plecat. Un om nu gasesti la munca in Romania

Comuna Racsa din Tara Oasului, judetul Satu Mare, este aproape pustie. Aproximativ 65% din locuitori sunt plecati la munca in strainatate, majoritatea in Anglia. Ion Izvoranu, unul dintre cei care s-au intors totusi acasa, regreta amarnic acest pas.

Alerta cu bomba in Satu Mare

Localnicii dintr-o zona a municipiului Satu Mare n-au fost lasati luni seara de jandarmi sa iasa din case. Si asta, din cauza unei alerte cu bomba. O patrula de jandarmi a observat un geamantan suspect.

96 de perchezitii in Mures, Harghita, Alba, Arad, Bihor, Braila, Brasov, Cluj, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Timis

96 de perchezitii au avut loc marti dimineata pe raza judetelor Mures, Harghita, Alba, Arad, Bihor, Braila, Brasov, Cluj, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Timis. Procurorii au perchezitionat birourile si sediile mai multor societati comerciale, iar reprezentantii lor sunt urmariti pentru savarsirea mai multor infractiuni de spalare de bani si de evaziune fiscal.

Doi politisti si un jandarm au fost condamnati definitiv la inchisoare pentru tentativa de omor in cazul Cucaila

Politistii Nelu Popescu si Radu Ionut Catalin, precum si jandarmul Alin Ion Vaduva, au fost condamnati definitiv de Curtea de Apel Craiova pentru tentativa de omor.

Prima masura a noului primar: gata cu lebenitarii la colt de strada

Vanzatorii de lebenita nu vor mai fi intalniti la toate colturile de strada din Satu Mare, dupa ce noul primar Kereskenyi Gabor a luat masura neprelungirii autorizatiilor de functionare a acestora, dorind sa ii duca pe toti in pietele din municipiu.

Rafinaria Rafo Onesti, cumparata de un grup de oameni de afaceri din Republica Moldova. Ce planuri are noul proprietar

Noul proprietar al rafinariei Rafo Onesti este compania austriaca Andres Capital GmbH. Aceasta este controlata de un grup de oameni de afaceri din Moldova, printre care si Vitali Cebanu, potrivit presei.

Panica timp de doua ore in Satu Mare, din cauza unui pachet suspect

Un pachet suspect gasit intr-o statie de autobuz a creat un val puternic de panica, dupa ce fortele de ordine au fost solicitate sa intervina pentru a-l ridica. Genistii au descoperit in final ca geanta era goala.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 SATU MARE - EDU.RO. Notele de la evaluarea finala

RO: Rezultatele finale obtinute de absolventii claselor a VIII-a la Evaluarea Nationala au fost afisate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )