Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat trimis in judecata pentru ca a incercat sa mituiasca doi politisti

Adevărul Adevărul,
Barbat trimis in judecata pentru ca a incercat sa mituiasca doi politisti

Un barbat din Calarasi a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, dupa ce s-a stabilit ca a incercat sa mituiasca doi politisti. Procurorii au finalizalir cercetarile si au emis rechizitoriul pentru judecarea celui in cauza. continuă pe Adevărul

Fostul primar al Ploiestiului Andrei Volosevici, trimis in judecata pentru coruptie, a refuzat testarea poligraf

Senatorul PNL Andrei Volosevici, fost primar al Ploiestiului, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta, ar fi refuzat sa fie supus testarii poligraf pe care unul dintre denuntatorii sai ar fi acceptat-o si ar fi trecut-o, au declarat, pentru Agerpres, surse apropiate dosarului.

Deputatul Sebatian Ghita a fost trimis in judecata pentru dare de mita, cumparare de influenta, spalare a banilor si santaj

Deputatul Sebastian Ghita a fost trimis astazi in judecata pentru doua infractiuni de dare de mita, cumparare de influenta, spalare de bani, santaj si doua infractiuni de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii. Cazul se va judeca la Curtea Suprema.

Sebastian Ghita, trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani. CSM i-a suspendat pe cei doi procurori acuzati in acelasi dosar

Deputatul Sebastian Ghita a fost trimis in judecata, sub control judiciar pe cautiune, alaturi de fosti sefi din Parchet si Politie. Ghita este acuzat de dare de mita si spalare de bani.

Sebastian Ghita, trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani

Deputatul Sebastian Ghita a fost trimis in judecata, sub control judiciar pe cautiune, alaturi de fosti sefi din Parchet si Politie. Ghita este acuzat de dare de mita si spalare de bani.

Andrei Volosevici, fostul primar al Ploiestiului, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta

Senatorul Andrei Volosevici a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta, in dosarul finantarii echipei de fotbal Petrolul.

Fostul primar al Ploiestiului, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta

Fostul primar al Ploiestiului, senatorul Andrei Volosevici, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu si doua fapte de trafic de influenta in legatura cu finantarea echipei FC Petrolul Ploiesti si atribuirea unui contract de lucrari, potrivit unui comunicat de presa al DNA remis redactiei.

Deputatul liberal Florian Nicolae, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurorii Parchetului General au decis marti trimiterea in judecata a deputatului liberal Florian Nicolae, acesta fiind acuzat de evaziune fiscala.

Doi politisti au mimat sexul oral cu un barbat pe care il audiau. Suspectul, pus sa se tarasca pe jos ca un sarpe

Justitia din Iasi investigheaza un caz incredibil petrecut in incinta unei sectii de Politie din judet. Doi agenti sunt acuzati ca au umilit un barbat pe care il cercetau, lovindu-l, strivind-i degetele si mimand cu el un act sexual.

Doi politisti si un jandarm au fost condamnati definitiv la inchisoare pentru tentativa de omor in cazul Cucaila

Politistii Nelu Popescu si Radu Ionut Catalin, precum si jandarmul Alin Ion Vaduva, au fost condamnati definitiv de Curtea de Apel Craiova pentru tentativa de omor.

Ministerul Sanatatii, dat in judecata pentru lipsa continuitatii tratamentului bolnavilor de cancer

Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania, Cezar Irimia, a declarat ca FABC ar putea sa faca plangere penala impotriva Ministerului Sanatatii, responsabil pentru asigurarea continuitatii tratamentului bolnavilor de cancer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )