Libnet.ro
UNICEF

15:45

Doi romani au fost ucisi in atacurile din Paris, anunta MAE

Hotnews Hotnews,
 Doi romani au fost ucisi in atacurile din Paris, anunta MAE

Doi cetateni romani au fost ucisi in atacurile teroriste de vineri seara din Paris, a anuntat samabatat ministerul roman al Afacerilor Externe, care precizeaza ca ambasada Romaniei de la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara. continuă pe Hotnews

VIDEO Imagini imediate de dupa atacurile din Paris

Imagini imediate de dupa atacurile din Paris.

MAE condamna ferm atacurile din Paris

Ministerul Afacerilor de Externe transmite ca se fac verificari, in regim de urgenta, pentru a afla daca exista cetateni romani printre victimele atentatelor de vineri seara, din Paris.

Semnal grav ca atacurile din Paris afecteaza relocarea migrantilor intre tarile UE: Polonia nu mai vrea sa-i preia fara garantii de securitate

Polonia nu poate accepta migrantii relocati prin sistemul de cote al Uniunii Europene, a declarat viitorul ministru al afacerilor europene de la Varsovia, in contextul atacurilor din Paris. Acesta este un semnal ca masacrul din Franta poate submina serios politica privind refugiatii a blocului comunitar, noteaza Reuters.

Iohannis, reactie dupa atacurile din Paris: Aceste atacuri barbare trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe o retea sociala in care isi exprima solidaritatea fata de poporul francez dupa ce in Parius au avut loc mai multe atacuri armate. Iohannis catalogheaza atacurile ca fiind unele barbare si ca acestea trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala.

Aud tipete de oameni pe strazile din apropiere. E ingrozitor. Atacurile din Paris povestite dintr-un apartament aflat la o suta de metri de teatrul Bataclan

Un istoric britanic, Andrew Smith, aflat intr-un apartament la o suta de metri de teatrul Bataclan din Paris, locul unuia dintre atacurile teroriste unde au fost luati si ostatici, povesteste live pe twitter ce vede pe strada. Apartamentul este peste drum de locul unde politia pariziana pare sa fi instalat centrul operational. Aud tipete de oameni pe strazile din apropiere. E ingrozitor, scrie Andrew Smith pe twitter.

Barack Obama: Atacurile din Paris au lovit intreaga umanitate si valorile noastre universale

Atentatele care au lovit capitala franceza vineri seara nu sunt doar un atac asupra Parisului, ci un atac impotriva intregii umanitati si valorilor noastre universale, a declarat presedintele american Barack Obama in cursul unei scurte declararii la Casa Alba, relateaza AFP.

Atacurile din Paris/ Martor la Bataclan: Au tras direct in multime strigand Allah Akbar

Autorii atacului de la sala de spectacole Bataclan din Paris, vineri seara, au tras direct in multime strigand Allah Akbar, a relatat un martor la scena intervievat de postul de radio France Info, transmite AFP.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis, dupa moartea celor doi romani in atentate

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Facebook, sambata, dupa ce Ministerul de Externe a confirmat moartea a doi romani in atentatele de la Paris.

Reactia papei Francisc despre atentatele din Paris

Papa Francisc a declarat, sambata, ca atacurile din Paris nu au justificare religioasa sau umana.

Atentate teroriste la Paris: cel putin 128 de morti, printre care si doi romani (vezi video)

Presedintele Frantei: Un act de razboi comis de ISIS *Hollande a decretat trei zile de doliu national in Franta *ISIS a revendicat atentatele si ameninta: Urmeaza Roma, Londra si Washington *Franta inchide granitele *Presedintele Francois Hollande, evacuat de pe Stade de France *100 de persoane luate ostatice in sala de concerte Bataclan, unde se desfasura un concert rock *Basescu: Draga Stat Roman, nu accepta cote de refugiati musulmani ------------ *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Va cer tuturor sa ramanem uniti Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, compasiunea sa familiilor celor doi romani care si-au pierdut viata in atentatele de la Paris si a facut apel la unitate si solidaritate. *ACTUALIZARE 14:30 Polonia nu va mai accepta cote obligatorii de refugiati, in contextul atentatelor din Franta *ACTUALIZARE 14:13 MAE: Doi cetateni romani au murit in atentatele de la Paris *ACTUALIZARE 12:58 Marturii socante ale supravietuitorilor din Bataclan *ACTUALIZARE 12:45 MAE: Cetatean roman, ranit usor in atacurile de la Paris * ACTUALIZARE 12:25 Cimpeanu: Nu avem confirmata existenta unor cetateni romani pe lista victimelor de la Paris *MAE: Cetateanul Andrei Marian Mihai nu a fost ranit in atentaele de la Paris *ACTUALIZARE 12:15 Presedintele Francois Hollande a decretat trei zile de doliu national *ACTUALIZARE 12:15 Bilant provizoriu: 128 de morti, 200 de raniti *ACTUALIZARE 12:09 Iohannis: Romania condamna energic aceste acte de lasitate vrednice de dispret *ACTUALIZARE 12:05 Gabriel Oprea: Romania trebuie sa participe direct la identificarea si distrugerea cauzelor terorismului *ACTUALIZARE 12:00 Barack Obama: Atentatele de la Paris constituie un atac contra umanitatii si valorilor universale pe care le impartasim *ACTUALIZARE 11:55 Reuniune a Consiliului francez pentru aparare, dupa atentate, coordonata de Hollande *ACTUALIZARE 11:35 Aurescu: Verificam cazul jurnalistului roman din Paris, pana acum nu sunt confirmate victime *ACTUALIZARE 11:33 Premierul interimar i-a convocat pe oficiali din MAI si MAE, dupa atentatele de la Paris *ACTUALIZARE 11:29 Iohannis: E nevoie de mai multa determinare in combaterea terorismului *ACTUALIZARE 11:25 Ciolos: E inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult pentru a combate terorismul, ura ideologiile radicale *ACTUALIZARE 11:15 Aurescu: Nu avem solicitari de asistenta consulara directa in urma atentatelor din Franta *ACTUALIZARE 10:58 Statul Islamic, autorul atentatelor de la Paris, anunta: Urmeaza Roma, Londra si Washington *ATUALIZARE 10:55 Marian Oprisan: Vietile romanilor sunt mai importante! *ACTUALIZARE 1. 00 Franta inchide granitele, a anuntat presedintele francez Francois Hollande, care a declarat stare de urgenta. 44 BMFTV: 60 de morti si sute de ostatici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )