Libnet.ro
UNICEF

16:45

Doi sefi de la CNADNR au fost sanctionati, dupa producerea unor accidente in lant din cauza poleiului

Antena3 Antena3,
Doi sefi de la CNADNR au fost sanctionati, dupa producerea unor accidente in lant din cauza poleiului

Doi sefi de la drumuri din judetul Brasov au fost sanctionati, dupa ce ieri au avut loc mai multe accidente in lant intre Ghimbav si Codlea din cauza stratului gros de polei de pe sosea. CNADNR ii acuza pe. continuă pe Antena3

Pretul satirei inainte de Charlie Hebdo: 7 caricaturisti care au fost amenintati dupa realizarea unor desene

Caricaturistii de la publicatia franceza Charlie Hebdo nu au fost singurii care au primit amenintari in urma publicarii unor imagini considerate ofensatoare. Si jurnalisti din Siria, Palestina sau Danemarca au primit amenintari dupa ce au facut.

Doi sefi de la Drumuri din judetul Brasov, sanctionati dupa ce un autobuz s-a rasturnat pe DN1

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a facut cercetari dupa ce un autobuz s-a rasturnat pe drumul national DN)1, intre Codlea si Ghimbav, stabilind ca seful Sectiei Drumuri Nationale Brasov si seful Districtului Valea Homorod sunt vinovati pentru lipsa interventiei cu materiale antiderapante. Cei doi urmeaza sa fie sanctionati disciplinar.

Faze Tari: Cheeseburger McDonald's, uitat in cabinetul medical. Cum a fost gasit dupa doi ani; S-au cunoscut ca barbati, se casatoresc ca lesbiene; Surpriza uriasa pe care a avut-o cand a vrut sa desfunde toaleta firmei unde lucra. Ce a iesit din WC

A ajuns dupa gratii cu pistolul in vagin. O femeie de 34 de ani, din statul american New Mexico, a reusit sa strecoare un pistol in puscarie, ascuns in vagin. Un adolescent a ajuns la spital cu un peste de 15 centimetri infipt in gat. Cum s-a intamplat totul. Un baiat in varsta de 16 ani, din Bangladesh.

VIDEO. FRANTA: Doi politisti au fost raniti intr-un atac armat. O moshee a fost atacata cu grenade in vestul Parisului. Explozie si la un restaurant de langa o moschee

Doi politisti au fost raniti in urma unui nou atac armat care a avut loc intr-o suburbie din nordul Parisului. Atacul a avut loc in timp ce la Palatul Elysee are loc o reuniune de urgenta, in urma atacului terorist de la Charlie Hebdo, in Paris a fost instituita alerta generala.

FRANTA: Noi focuri de arma la Paris. Doi politisti au fost raniti. Explozie si la o moschee

Doi politisti au fost raniti in urma unui nou atac armat care a avut loc intr-o suburbie din nordul Parisului. Atacul a avut loc in timp ce la Palatul Elysee are loc o reuniune de urgenta, in urma atacului terorist de la Charlie Hebdo, in Paris a fost instituita alerta generala.

Redactia cotidianului Le Soir din Bruxelles a fost evacuata dupa o alerta cu bomba

Redactia cotidianului belgian francofon Le Soir, din centrul Bruxelles-ului, a fost evacuat duminica dupa un apel telefonic anonim in care autorul apelului ameninta cu un atentat cu bomba, relateaza AFP. Fortele.

Parcul Disneyland a fost evacuat, dupa ce o femeie a strigat ca ar fi Hayat Boumeddiene

Parcul de distractii Disneyland a fost evacuat in aceasta dimineata dupa ce o femeie dintr-un hotel al complexului a strigat ca ar fi Hayat Boumeddiene, femeia suspectata de implicare in atacurile teroriste din.

Brasos: O persoana a fost ranita, dupa ce un autobuz cu 15 pasageri s-a rasturnat

O persoana a fost usor ranita, dupa ce un un autobuz in care se aflau 15 pasageri, sambata, s-a rasturnat in afara soselei, intre localitatile brasovene Codlea si Ghimbav, ca urmare a faptului ca.

Arad: Doua persoane au fost ranite dupa ce doua autocare si cinci masini au fost implicate intr-un accident pe DN7

Doua persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce doua autocare cu muncitori si cinci masini au fost implicate intr-un accident in lant produs pe DN7, la intrarea in municipiul Arad, unde soseaua era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )