Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi senatori americani propun ELIMINAREA VIZELOR pentru romani

România Liberă România Liberă,
Doi senatori americani propun ELIMINAREA VIZELOR pentru romani

Doi senatori americani, Mark Kirk si Barbara Mikulski, au inaintat o propunere legislativa care, daca va fi aprobata, va duce la eliminarea vizelor pentru cetatenii romani. continuă pe România Liberă

A fost facut primul pas pentru ELIMINAREA VIZELOR pentru romani in SUA

Doi senatori americani, Mark Kirk si Barbara Mikulski, au inaintat o propunere legislativa care, daca va fi aprobata, va duce la eliminarea vizelor pentru cetatenii romani.

Romanii ar putea calatori in SUA fara viza: Doi senatori americani au depus un proiect de lege in acest sens

Romanii s-ar putea bucura de calatorii in SUA fara a avea nevoie de viza. Doi senatori americani, Mark Kirk si Barbara Mikulski, au depus un proiect de lege care prevede posibilitatea de a calatori fara vize.

Doi senatori din SUA au depus un proiect pentru eliminarea vizelor impuse romanilor

Doi senatori americani, Mark Kirk republican) si Barbara Mikulski democrata), au depus in Congresul SUA un proiect care prevede eliminarea obligativitatii vizelor de calatorie pentru cetatenii romani, bulgari, polonezi si croati, potrivit site-ului novinite. com, care citeaza postul bulgar Nova TV.

Doi senatori din SUA au depus un proiect pentru eliminarea vizelor impuse romanilor

Doi senatori americani, Mark Kirk republican) si Barbara Mikulski democrata), au depus in Congresul SUA un proiect care prevede eliminarea obligativitatii vizelor de calatorie pentru cetatenii romani, bulgari, polonezi si croati, informeaza site-ul Novinite. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1919 seconds )