Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi soti, naufragiati pe o insula nelocuita din Pacific, salvati de Marina Statelor Unite. Cat timp au petrecut cei doi in pustietate

B1 B1,
Doi soti, naufragiati pe o insula nelocuita din Pacific, salvati de Marina Statelor Unite. Cat timp au petrecut cei doi in pustietate

Doi soti, naufragiati pe o insula nelocuita din Pacific, au fost salvati dupa ce echipajul unui elicopter al Marinei SUA a reperat mesajul SOS pe care l-au scris pe nisip. Linus si Sabina Jack erau cautati. continuă pe B1

Salvare ca-n filme: Un mesaj SOS scris pe nisipul unei insule pustii din Pacific a dus la salvarea unui cuplu

Un cuplu a fost salvat de pe o insula nelocuita din Pacific dupa ce pilotii unui elicopter al marinei americane au vazut mesajul SOS scris de cei doi pe o plaja a insulei, scrie BBC, potrivit Agerpres. Pilotii.

FOTO. Salvare spectaculoasa a unui cuplu pe o insula pustie

Un cuplu a fost salvat de pe o insula nelocuita din Pacific dupa ce pilotii unui elicopter al marinei americane au vazut mesajul SOS scris de cei doi pe o plaja a insulei, scrie BBC news in editia electronica, potrivit Agerpres.

Mama Tic, ferma cu care doi soti din Salaj vor sa castige pariul cu agricultura ecologica

In urma cu aproape patru ani, Nicoleta si Cristian Oros, doi tineri salajeni, au prins curaj si s-au implicat intr-o mica afacere in domeniul agricol, in localitatea Badacin. Prin demersul lor, vor sa duca mai departe mostenirea de la bunici si strabunici.

Povestea din spatele unei fotografii care a facut inconjurul lumii: Doi soti au fost nevoiti sa-si ia ramas-bun dupa 62 de ani de casnicie dintr-un motiv stupid (FOTO)

O poveste sfasietoare face inconjurul lumii. Un cuplu de batrani din Canada sunt despartiti fortat dupa 62 de ani de casnicie dintr-un motiv stupid. Wolf si Anita Gottschalk s-au.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )