Libnet.ro
UNICEF

18:45

Doi sun sfert a fost aruncat in lupta cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Doi sun sfert a fost aruncat in lupta cu noul coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat detaseaza ofiteri ai unitatii de informatii a MAI, DGPI, fosta Doi sun sfert, in conducerile tuturor centrelor teritoriale de interventie impotriva Covid 19. Ordinul intern semnat pe 16 aprilie de Arafat si a fost supervizat de ministrul Marcel Vela. continuă pe Adevărul

Rise Project: Ofiteri de la fostul Doi sun sfert, aruncati de Arafat in lupta cu noul coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat tocmai a detasat ofiteri DGPI in conducerile tuturor centrelor teritoriale de interventie impotriva Covid 19. Ordinul intern semnat pe 16 aprilie de Arafat si supervizat de ministrul Marcel Vela se afla acum in curs de implementare, dezvaluie Rise Project pe pagina sa de Facebook. Au fost detasati ca invitati, nu ca decidenti. Ca ofiteri ai Directiei de Informatii a MAI, ei stiu cel mai bine ce se intampla pe linie la toate serviciile noastre din interiorul ministerului. , declara Arafat.

11 cetateni din Motru au fost diagnosticati cu noul coronavirus. Orasul risca sa se transforme intr-un focar

Municipiul Motru, din judetul Gorj, tinde sa se transforme intr-un focar, dupa ce 11 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

VIDEO Muzica populara, in doliu. Un indragit interpret a fost ucis de noul coronavirus

Unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica populara din Romania a fost ucis de noul coronavirus. Nelu Balasoiu, care a detinut o ferma in Baragan, in comuna Jegalia, se afla de mai mult timp la un centru de ingrijire pentru batrani din Suceava.

inca trei medici de la Spitalul Judetean din Pitesti, depistati cu noul coronavirus prin teste rapide. Alte 28 de cadre medicale din Arges sunt confirmate PCR

Creste numarul personalului de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti infectat cu noul coronavirus. inca trei medici au fost confirmati cu noul coronavirus, potrivit testelor rapide efectuate miercuri in unitate. Acestia se adauga celor 12 cadre medicale din spital confirmate prin testare PCR.

10.417 de infectari cu noul coronavirus in Romania, dupa ce au fost inregistrate 321 de noi cazuri

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns vineri la 10. 417 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 321 de cazuri noi. in acelasi timp, sunt inregistrate 552 decese, iar2. 817 persoane s-au vindecat, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

O femeie infectata cu noul coronavirus a fost operata de tumora cerebrala la spitalul din Iasi

O femeie infectata cu noul coronavirus a fost operata de tumora cerebrala la spitalul de Neurochirur.

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 516

Alte patru noi decese au fost confrimate miercuri in randul pacientilor infectati cu cornavirus, ceea ce duce bilantul pentru aceasta zi la 18 decese. Numarul total al persoanelor care si-au pierdut viata in urma infectiei cu noul coronavirus a ajuns la 516. Ultimele patru persoane care si-au pierdut viata sunt pantru barbati cu varstele de 93, 69, 58 si 73 de ani.

inca o asistenta medicala din Tandarei, depistata cu noul coronavirus

Numarul cadrelor medicale, infectate cu noul coronavirus a ajuns la 8 in judetul Ialomita, dupa ceo asistenta de la Spitalul Orasenesc din Tandarei a fost confirmata pozitiv.

INTERVIU Cat de imprevizibila este infectia cu noul coronavirus: Se poate transforma brusc intr-o afectiune severa dupa o saptamana de simptome usoare

Infectia cu noul coronavirus este o afectiune extrem de imprevizibila, iar automedicatia si lipsa unei discutii cu medicul, in momentul in care apar simptome suspecte, nu sunt recomandate sub nicio forma, declara Adrian Pana, medic primar sanatate publica si medic specialist epidemiolog, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Chiar daca 80% dintre cei infectati fac forme usoare de boala sau asimptomatice), in cazul persoanelor care au forme usoare exista riscul ca, dupa o saptamana, afectiunea sa se transforme intr-una severa. VIDEO Interviu cu militarul care conduce spitalul din Focsani: Astazi noi ne confruntam cu un veritabil razboi biologic, aceasta infectie cu SARS-CoV-2 Imagini din spital.

Caldura si razele soarelui slabesc noul coronavirus. Studiu

Un studiu al Guvernului american realizat de National Biodefense Analysis and Countermeasures Center arata ca noul coronavirus slabeste intr-o atmosfera calda si umeda si sub razele soarelui, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )