Libnet.ro
UNICEF

09:15

Al doilea cel mai frumos castel din lume se afla in Romania

Antena3 Antena3,
Al doilea cel mai frumos castel din lume se afla in Romania

Cetatea Fagaras este al doilea cel mai frumos castel din lume, potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, si prezentat de publicatia Huffington Post. in clasamentul. continuă pe Antena3

Precizie la secunda: fizicienii au creat cel mai precis ceas din lume

Fizicienii nemti au creat cel mai precis ceas de pe Pamant, reusind sa atinga un nivel de acuratete fara precedent. L-au numit ceas optic cu un singur ion, iar dispozitivul functioneaza prin masurarea frecventelor de vibratie a ionilor de yterbiu, pe masura ce acestia oscileaza inaine si inapoi, de sute de trilioane de ori de [].

Acuratete la secunda: fizicienii au creat cel mai precis ceas din lume

Fizicienii nemti au creat cel mai precis ceas de pe Pamant, reusind sa atinga un nivel de acuratete fara precedent. L-au numit ceas optic cu un singur ion, iar dispozitivul functioneaza prin masurarea frecventelor de vibratie a ionilor de yterbiu, pe masura ce acestia oscileaza inaine si inapoi, de sute de trilioane de ori de [].

Flashmob. Cel mai senzual dans din lume! - VIDEO

Kizomba a aparut in Angola in anii 80. Acest stil de dans este unul nou si provine din semba. Semba are un ritm mai rapid decat kizomba, dar sunt multe similitudini intre cele doua. Iar daca sunteti interesati.

ii recunosti? Doua dintre vedetele indragite de romani se cearta care e cel mai frumos travesti

Doua dintre vedetele indragite de romani se cearta care e cel mai frumos travesti.

Pretul aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Pretul futures al aurului a urcat ieri, pe pietele externe, la cel mai ridicat nivel din ultimul an, investitorii indreptandu-se catre acest plasament considerat sigur dupa ce, miercuri, presedintele Federal Reserve Fed), Janet Yellen, a sugerat ca banca centrala americana ar putea amana majorarea dobanzilor.

Video-prezentare a Cimitirului Vesel de la Sapanta, cel mai colorat cimitir din lume

Dupa ce in urma cu doi ani a fost plasat in fruntea clasamentului celor mai frumoase cimitire din lume de catre site-ul de turism cheapflights. com, clasament publicat de cotidianul The Huffington Post, Cimitirul Vesel de la Sapanta a fost recent catalogat de aceeasi publicatie drept poate cel mai colorat cimitir din lume.

Peste 11.000 de civili ucisi sau raniti in 2015, cel mai sangeros bilant din 2009

Mai mult de 11. 000 de civili au fost ucisi sau raniti in conflictul din Afganistan in 2015, in crestere cu 4% fata de anul precedent, conform raportului anual prezentat duminica de reprezentantul special al Natiunilor Unite, Nicholas Haysom, care a denuntat un bilant inacceptabil, cel mai grav din 2009, potrivit AFP.

Winmasters prezinta cel mai mare bonus din Romania!

Winmasters, compania internationala de gaming online care reuneste sub acelasi nume pariuri sportive, casino, poker si alte jocuri pe cea mai prietenoasa si atractiva platforma, ofera jucatorilor romani cel mai bun bonus de pe piata, de 100% pana la 300 RON! .

Sebastian Papaiani, dezvaluiri senzationale despre cel mai celebru bordel din Bucuresti: Tatal meu a fost peste la Crucea de piatra

Sebastian Papaiani a povestit, la Te pui cu blondele cum stateau lucrurile la celebrul stabiliment Crucea de Piatra din Bucuresti, unde tatal lui era chiar peste. Pe vremuri, femeile erau.

Faze Tari: Cel mai cunoscut canibal din istorie povesteste cum si-a savurat iubitul; Hitler, artistul: colectionarii se bat pe picturile dictatorului nazist; S-au revazut dupa 70 de ani si isi retraiesc povestea de iubire

Uluitor! Uite cum sparge un pepene intre picioare in 5 secunde!Kortney Olson, o tanara din Australia, un guru al fitness-ului si campioana la wrestling. A intrat in travaliu in mijlocul noptii, asa ca a nascut de una singura acasa. Sotul ei a reusit sa filmeze momentul. Holly Dawson, o tanara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )