Libnet.ro
UNICEF

11:00

Winmasters prezinta cel mai mare bonus din Romania!

Online Sport Online Sport,
Winmasters prezinta cel mai mare bonus din Romania!

Winmasters, compania internationala de gaming online care reuneste sub acelasi nume pariuri sportive, casino, poker si alte jocuri pe cea mai prietenoasa si atractiva platforma, ofera jucatorilor romani cel mai bun bonus de pe piata, de 100% pana la 300 RON! . continuă pe Online Sport

Stocurile de titei din Statele Unite, la cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani

Furtunile care au avut loc in ultima perioada in Statele Unite ale Americii nu au reusit sa creasca semnificativ cererea de petrol, astfel ca stocurile au atins 500 de milioane de barili, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani, potrivit unei analize Saxo Bank citate de Agerpres.

Cel mai mare hotel din centrul Parisului ar putea fi instrainat

Detinatorul celui mai mare hotel din Paris, Le Meridien Etoile, analizeaza vanzarea proprietatii, spun surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg, adaugand ca aceasta cladire, situata la 15 minute de Arcul de Triumf, este evaluata la circa 400 de milioane de euro.

Cel mai mare datornic din Deva, o prostituata. Cat are de platit femeia statului roman

O prostituata din Deva are cele mai mari datorii la bugetul local, astfel ca ea a adunat, de-a lungul anilor, amenzi de aproximativ 67. 000 de lei, potrivit datelor centralizate de functionarii de la Serviciul Taxe si Impozite.

Cea mai mare banca din Romania: programul Prima Casa va disparea

O prostituata, cel mai mare datornic la bugetul local al municipiului Deva

Cu amenzi care totalizeaza 67. 000 de lei, adunate de-a lungul mai multor ani, o prostituata din Deva este cel mai mare datornic la bugetul local, potrivit datelor centralizate de functionarii de la Serviciul Taxe si.

Cel mai tanar campion din istoria DTM debuteaza in Formula 1

Pascal Wehrlein, cel mai tanar campion din istoria DTM, isi va face debutul in Formula 1 sub culorile echipei Manor Racing.

Pretul graului a atins cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Cotatiile futures la grau pe bursa Euronext de la Paris au scazut astazi pentru a zecea zi consecutiv, ceea ce a dus preturile la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, pe fondul ingrijorarilor legate de cererea redusa, dupa ce Egiptul nu a reusit sa cumpere grau la ultimele doua licitatii organizate saptamana trecuta, transmite Bloomberg.

Pietele europene, la cel mai redus nivel din octombrie 2014

Bursele din Europa au scazut ieri, ajungand la cel mai redus nivel din octombrie 2014 pana acum, in conditiile in care investitorii se tem cu privire la perspectivele de crestere globala.

Noua dintre primele 15 orase cu cel mai rapid internet din lume se gasesc in Romania

Noua dintre primele 15 orase ce au acces la cel mai rapid internet de mare viteza se regasesc in Romania, insa autoritatile de la Bucuresti trebuie sa ia masuri pentru reducerea decalajului existent intre zonele urbane si rurale pe acest segment, a afirmat, citata de Agerpres, Elisabetta Capannelli, director de tara pentru Romania al Bancii Mondiale, cu ocazia lansarii Raportului Digital Dividends World Development 2016.

Acuratete la secunda: fizicienii au creat cel mai precis ceas din lume

Fizicienii nemti au creat cel mai precis ceas de pe Pamant, reusind sa atinga un nivel de acuratete fara precedent. L-au numit ceas optic cu un singur ion, iar dispozitivul functioneaza prin masurarea frecventelor de vibratie a ionilor de yterbiu, pe masura ce acestia oscileaza inaine si inapoi, de sute de trilioane de ori de [].

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )