Libnet.ro
UNICEF

11:16

Dolarul, la cel mai slab curs din ultimele opt luni si jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dolarul, la cel mai slab curs din ultimele opt luni si jumatate

Dolarul a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important declin din ultima luna, raportat la euro, atingand cel mai slab curs din februarie pana acum. continuă pe Ziarul Bursa

Van Persie tinteste sa fie cel mai bun golgheter din preliminarii

Robin van Persie are un obiectiv personal, marti seara, cu Turcia. El doreste sa devina de cel mai bun golgheter al preliminariilor Cupei Mondiale 2014, nu doar din Europa, ci din toate zonele de calificare ale FIFA, anunta ziarul De Telegraaf.

Marja de rafinare a OMV, la cel mai mic nivel din ultimii 4 ani

Marja de rafinare a grupului OMV a scazut puternic in trimestrul al treilea, la 1,17 dolari pe baril, cel mai redus nivel inregistrat de la sfarsitul anului 2009, din cauza evolutiei nefavorabile a preturilor la benzina si cresterii pretului.

Un roman este cel mai frumos model din lume

Bogdan Bidasca, un tanar de 17 ani nascut la Botosani, a castigat concursul de frumusete Fresh Faces, organizat la Barcelona, fiind desemnat cel mai frumos model masculin la ora actuala. Tanarul are sanse mari sa ajunga in marile campanii fashion internationale.

Solicitarile de somaj din Marea Britanie, in cel mai important declin din ultimii 16 ani

Numarul solicitarilor de ajutor de somaj din Marea Britanie a inregistrat, in septembrie, cel mai important declin din ultimii 16 ani, iar rata somajului s-a mentinut la 7,7% pe fondul semnelor de imbunatatire a pietei muncii din tara.

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani este expus in cel mai nou showroom din Romania al marcii germane

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani a ajuns in Centrul Porsche Bucuresti, cel mai nou si mai mare complex auto din Romania in care este reprezentata marca sport germana Porsche. Proprietarul ei, un roman, povesteste ca s-a indragostit de Porsche uitandu-se la serialul Dallas.

STUDIU. Bulgaria are cel mai murdar aer din Europa.

Aerul din Bulgaria contine mai multi poluanti atmosferici decat orice alta tara din Europa, potrivit celui mai recent studiu al Agentiei Europene de Mediu, realizat in 386 de orase din Europa. Bulgaria are cele mai mari concentratii de particule de aer si gaz provenite din arderea carburantilor, concentratii care pot cauza grave probleme de sanatate, precum astm sau cancer. De asemenea, Bulgaria are si cea mai mare concentratie de monoxid de carbon si dioxid de sulf, potrivit raportului .

RETRAGERE. Al doilea cel mai bogat om din lume renunta sa-si extinda afacerile in Europa.

Compania American Movil, detinuta de Carlos Slim, miliardarul mexican ce ocupa a doua pozitie in topul celor mai bogati oameni din lume, a retras oferta pentru preluarea pachetului majoritar al operatorului olandez de telecomunicatii KPN, informeaza Mediafax. American Movil, care detine 30% din capitalul KPN renunta astfel de extinderea operatiunilor in Europa. Citeste si: Anul de criza 2012 le-a priit miliardarilor Negocierile au esuat dupa ce managementul operatorului olandez a refuzat .

VIDEO LeBron James la picioarele lui Michael Jordan: E cel mai mare din toate timpurile

Jucatorul LeBron James, campion al NBA in ultimele doua sezoane cu Miami Heat, a pus capat discutiei pe tema cine este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile. Starul lui Heat a fost de multe ori comparat cu Michael Jordan, insa James pune ordine in lucruri si face lumina in aceasta dezbatere.

Dolarul se redreseaza fata de euro

Dolarul s-a redresat ieri, pe piata americana, raportat la euro, dupa ce inregistrase cel mai important declin din ultimele doua saptamani.

Oamenii din Izvoarele ameninta cu CEL MAI MARE PROTEST de pana acum. Premierul a anuntat ca ia in calcul varianta stramutarii satenilor

Locuitorii din Izvoarele ameninta ca maine vor organiza cel mai mare protest de pana acum. Oamenii au iesit din nou in strada dupa ce premierul a anuntat ca ia in calcul varianta stramutarii satenilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )