Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doliu in muzica. Cantaret de muzica populara gasit mort intr-un lac

Antena3 Antena3,
Doliu in muzica. Cantaret de muzica populara gasit mort intr-un lac

Cobzarul moldovean Gheorghe Afroni a fost gasit mort in lacul din Parcul Valea Trandafirilor. Prietenii artistului cred ca aceasta ar fi fost ucis cu bestialitate, intrucat pe corpul neinsufletit al. continuă pe Antena3

Muncitor la Otel Inox, gasit mort in interiorul fabricii

Un barbat in varsta de 59 de ani a fost gasit mort, joi, in incinta societatii Otel Inox din Targoviste, in timpul programului. Politia se afla la fata locului si investigheaza cazul.

IN PLINA INVESTIGATIE PENTRU SPALARE DE BANI Fostul presedinte al Danske Estonia, gasit mort

Fostul presedinte al filialei estone a bancii Danske Bank, aflata in centrul unor investigatii internationale intr-un imens scandal de spalare de bani, a fost gasit mort langa locuinta sa din Estonia, conform presei aparent fiind vorba despre o sinucidere, relateaza agentiile AFP si Reuters.

Silviu avea 16 ani si era elev la un liceu din Lugoj. Adoelscentul a fost gasit mort in magazia din curte, chiar de tatal lui. Baiatul era premiant

Tragedie in Lugoj. Un baiat de doar 16 ani a fost gasit spanzurat. Tanarul a fost gasit mort de catre tatal sau intr-o anexa a casei in care locuia in Cotu Mic. Elevul avea note bune la scoala.

Estonia: Fost director de banca, gasit mort

Fostul presedinte al bancii Danske Bank din Estonia, a fost gasit mort langa locuinta sa, ne spune R.

Fost director al Danske Estonia, gasit mort in timp ce banca este investigata pentru spalare de bani

Fostul presedinte al filialei estone a bancii Danske Bank, aflata in centrul unor investigatii internationale intr-un imens scandal de spalare de bani, a fost gasit mort langa locuinta sa din Estonia. Conform presei, aparent ar fi vorba despre o sinucidere, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2214 seconds )