Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump anunta ca a ordonat modernizarea arsenalului nuclear al SUA

România Liberă România Liberă,
Donald Trump anunta ca a ordonat modernizarea arsenalului nuclear al SUA

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, miercuri, in contextul comemorarii atacurilor atomice americane din Japonia si pe fondul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord, ca a ordonat de la inceperea mandatului modernizarea arsenalului nuclear al SUA. continuă pe România Liberă

Donald Trump intensifica retorica la adresa Coreii de Nord: Arsenalul nuclear al Americii este mai puternic ca niciodata

Donald Trump si-a intensificat miercuri escaladarea verbala in fata Coreii de Nord, afirmand ca arsenalul nuclear al Americii este mai puternic decat niciodata, scrie AFP.

Donald Trump intensifica retorica la adresa Coreii de Nord: Arsenalul nuclear al Americii este mai puternic ca niciodata

Donald Trump si-a intensificat miercuri escaladarea verbala in fata Coreii de Nord, afirmand ca arsenalul nuclear al Americii este mai puternic decat niciodata, scrie AFP.

Donald Trump cere tarilor din intreaga lume sa aiba o atitudine dura si decisiva impotriva regimului de la Phenian

Donald Trump a felicitat tarile lumii care au luat deja o pozitie vizavi de programul balistic si nuclear al regimului de la Phenian, la doar cateva zile dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a adoptat.

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu foc si furie cum n-a mai vazut lumea. Oficiali americani confirma ca liderul SUA este decis sa actioneze

Coreea de Nord ar face bine sa nu mai ameninte Statele Unite. Li se va face fata cu foc si furie cum n-a mai vazut lumea, a declarat marti presei presedintele american Donald Trump.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA/ Coreea de Nord raspunde ca va ataca Guam-ul

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters. UPDATE In replica, regimul de la Phenian spune ca ia in calcul declansarea unui atac cu rachetele balistice strategice Hwasong-12 cu raza medie si lunga de actiune pentru a lovi bazele militare americane majore din Guam, inclusiv Anderson Air Force Base.

Chris Suspect, fotograful incomod pentru Donald Trump, vine in Vama Veche

Chris Suspect, cunoscut fotograf american, care s-a evidentiat mai ales prin realizarea unor fotografii de la protestele iscate de investirea in functia de presedinte al SUA a lui Donald Trump, vine in Romania.

FBI a perchezitionat locuinta lui Paul Manafort, fost director de campanie al lui Donald Trump

Agenti ai Biroului Federal de Investigatii FBI) au confiscat documente si alte materiale din locuinta lui Paul Manafort, fost director de campanie al lui Donald Trump, a relatat miercuri publicatia The Washington Post.

Casa fostului manager de campanie a lui Donald Trump a fost perchezitionata de FBI in luna iulie

Agentii FBI au confiscat documente si alte materiale din casa lui Paul Manafort, fostul manager de campanie al presedintelui Donald Trump, in timpul unui raid din iulie, ca parte a unei anchete speciale privind implicarea rusa in alegerile prezidentiale din 2016, a declarat purtatorul de cuvant al lui Manafort miercuri, potrivit Reuters.

Perchezitii la locuinta fostului sef de campanie al presedintelui Donald Trump

Agentii Biroului Federal de Investigatii au perchezitionat locuinta lui Paul Manafort, fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, in cadrul investigatiei privind implicarea Rusiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )