Libnet.ro
UNICEF

23:00

Donald Trump confirma ca este investigat pentru demiterea directorului FBI

România Liberă România Liberă,
Donald Trump confirma ca este investigat pentru demiterea directorului FBI

Echipa de tranzitie a presedintelui american, Donald Trump, a primit ordin sa pastreze toate documentele care ar putea avea legatura cu investigatia privind implicarea Rusiei in scrutinul prezidential american. continuă pe România Liberă

Donald Trump va fi investigat pentru o posibila obstructionare a justitiei

Consilierul special numit de Departamentul de Justitie, Robert Muller, il va investiga pe presedintele american Donald Trump pentru o posibila obstructionare a justitiei, citeaza Washinton Post din surse.

Donald Trump recunoaste ca este cercetat pentru obstructionarea justitiei

Presedintele SUA, Donald Trump, a confirmat, vineri, pe Twitter, ca este cercetat pentru ca l-a concediat pe fostul director al FBI, James Comey, in ceea ce pare a fi obstructionarea justitiei, informeazaIndependent.

UPDATE Donald Trump, agasat de ancheta privind Rusia, incepe sa isi critice Departamentul Justitiei

Donald Trump a accentuat vineri presiunea asupra departamentului Justitiei si a lui Robert Mueller, procurorul special care ramane in umbra dar a carui ancheta urca pana in primul cerc al puterii si ar putea sa il vizeze pe presedintele american, scrie AFP.

Donald Trump, o noua strategie pentru Afganistan

Secretarul apararii american Jim Mattis a indicat miercuri in fata Congresului ca el spera sa prezinte in cateva saptamani presedintelui Donald Trump o noua strategie pentru.

Trump confirma ca este anchetat pentru rolul jucat in concedierea fostului director FBI James Comey

Presedintele american Donald Ttrump a confirmat vineri dimineata, pe Twitter, ca este anchetat pentru rolul jucat in concedierea fostului director FBI James Comey si a parut sa il acuze pe Procurorul General adjunct ca gestioneaza o vanatoare de vrajitoare impotriva sa, relateaza CNN.

Donald Trump, dat in judecata de procurori pentru conflict de interese. Care sunt acuzatiile aduse presedintelui SUA

Procurori generali democrati au intentat proces contra presedintelui SUA, republicanul Donald Trump, acuzandu-l de incalcarea clauzelor anticoruptie si principiilor statului de drept prin mentinerea.

Washington Post: Donald Trump, investigat pentru o posibila obstructionare a Justitiei. Ancheta vizeaza implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale. Reactia presedintelui SUA: Este o poveste falsa

O comisie condusa de consilierul special Robert Mueller l-ar ancheta pe presedintele american Donald Trump, pentru o posibila obstructionare a Justitiei, in dosarul privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale, au declarat surse oficiale.

Washington Post: Presedintele american Donald Trump, investigat pentru o posibila obstructionare a Justitiei. Ancheta vizeaza implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale

O comisie condusa de consilierul special Robert Mueller l-ar ancheta pe presedintele american Donald Trump, pentru o posibila obstructionare a Justitiei, in dosarul privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale, au declarat surse oficiale.

Donald Trump critica decizia justitiei de a confirma suspendarea decretului sau antiimigratie

Donald Trump, a criticat decizia Curtii de Apel din San Francisco de a confirma suspendarea decretului sau antiimigratie. Ei bine, dupa cum era previzibil, Circuitul 9 a comis-o din nou. A decis.

Washington Post: Donald Trump a fost pus sub investigatie pentru o posibila obstructionare a justitiei

Investigatiile federale privind legatura dintre campania electorala a lui Donald Trump cu Rusia il vizeaza acum pe presedinte, care este banuit ca a incercat sa le puna bete in roate oamenilor legii, relateaza The Washington Post.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )