Libnet.ro
UNICEF

16:45

UPDATE Donald Trump, agasat de ancheta privind Rusia, incepe sa isi critice Departamentul Justitiei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Donald Trump, agasat de ancheta privind Rusia, incepe sa isi critice Departamentul Justitiei

Donald Trump a accentuat vineri presiunea asupra departamentului Justitiei si a lui Robert Mueller, procurorul special care ramane in umbra dar a carui ancheta urca pana in primul cerc al puterii si ar putea sa il vizeze pe presedintele american, scrie AFP. continuă pe Hotnews

SUA: Vicepresedintele Mike Pence si-a angajat un avocat pentru ancheta privind legaturile cu Rusia

Vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, si-a angajat un avocat din afara sistemului juridic al administratiei americane, pentru asistenta in cadrul anchetei privind un presupus amestec al Rusiei in alegerile din SUA si posibile intelegeri intre Moscova si campania electorala a presedintelui Donald Trump, scrie joi cotidianul Washington Post, citat de Reuters.

Washington Post: Donald Trump, investigat pentru o posibila obstructionare a Justitiei. Ancheta vizeaza implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale. Reactia presedintelui SUA: Este o poveste falsa

O comisie condusa de consilierul special Robert Mueller l-ar ancheta pe presedintele american Donald Trump, pentru o posibila obstructionare a Justitiei, in dosarul privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale, au declarat surse oficiale.

Washington Post: Presedintele american Donald Trump, investigat pentru o posibila obstructionare a Justitiei. Ancheta vizeaza implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale

O comisie condusa de consilierul special Robert Mueller l-ar ancheta pe presedintele american Donald Trump, pentru o posibila obstructionare a Justitiei, in dosarul privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale, au declarat surse oficiale.

Washington Post: Donald Trump a fost pus sub investigatie pentru o posibila obstructionare a justitiei

Investigatiile federale privind legatura dintre campania electorala a lui Donald Trump cu Rusia il vizeaza acum pe presedinte, care este banuit ca a incercat sa le puna bete in roate oamenilor legii, relateaza The Washington Post.

Congresul american pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei / Proiectul il impiedica pe Donald Trump sa relaxeze unilateral presiunea asupra Moscovei

Congresul Statelor Unite pare determinat sa pedepseasca Rusia lui Vladimir Putin pentru ingerintele din campania prezidentiala din 2016, cu un nou proiect de sanctiuni care l-ar impiedica pe presedintele Donald Trump sa relaxeze unilateral presiunea asupra Moscovei, scrie AFP.

Vicepresedintele SUA Mike Pence si-a angajat un avocat pentru ancheta privind legaturile cu Rusia

Vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, si-a angajat un avocat din afara sistemului juridic al administratiei americane, pentru asistenta in in ancheta privind presupusul amestec al Rusiei in alegerile din SUA.

Donald Trump confirma ca este investigat pentru demiterea directorului FBI

Echipa de tranzitie a presedintelui american, Donald Trump, a primit ordin sa pastreze toate documentele care ar putea avea legatura cu investigatia privind implicarea Rusiei in scrutinul prezidential american.

Donald Trump a anulat acordul cu Havana: Acum ca sunt presedinte, America va denunta crimele regimul Castro

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri, anularea cu efect imediat a acordului incheiat intre Washington si Havana la sfarsitul lui 2014, denuntand de la Miami caracterul brutal al regimul castrist, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Donald Trump a anuntat anularea acordului cu Havana

Donald Trump anuntat vineri anularea acordului dintre Washington si Havana, incheiat la sfarsitul anului 2014. Presedintele SUA a precizat in discursul pe care l-a sustinut ca acest acord.

Donald Trump anuleaza acordul incheiat intre SUA si Cuba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri anularea cu efect imediat a acordului incheiat intre Washington si Havana la sfarsitul lui 2014, denuntand de la Miami caracterul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )