Libnet.ro
UNICEF

18:30

Donald Trump, despre protestele din Belarus: Este o situatie teribila

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, despre protestele din Belarus: Este o situatie teribila

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat, luni, ca urmareste de aproape situatia din Belarus, unde au loc manifestatii impotriva presedintelui Aleksandr Lukasenko, dupa alegerile contestate din 9 august. continuă pe Adevărul

Liderii UE vor discuta miercuri prin videoconferinta despre situatia din Belarus

Un summit extraordinar al liderilor celor 27 de state membre ale Uniunii Europene va avea loc miercuri, prin videoconferinta, pentru a discuta despre situatia din Belarus.

Fratele lui Donald Trump a incetat din viata

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui SUA Donald Trump, a incetat din viata la varsta de 71 de ani.

Cum explica Dodon de ce l-a felicitat pe Lukasenko pentru victoria la prezidentiale si ce spune despre protestele din Belarus

Presedintele Igor Dodon a explicat de ce l-a felicitat pe omologul sau de la Minsk, Aleksandr Lukasenko, pentru victoria la prezidentiale. Seful statului sustine ca era corect sa faca acest lucru pentru ca este vorba despre un o regula protocolara.

Protestele din Belarus: Muncitorii au oprit activitatea in mai multe uzine din Minsk

Sute de muncitori din uzinele de tractoare si de automobile din Minsk, capitala Belarusiei, au incetat munca vineri pentru a denunta brutalitatea represiunii manifestantilor, dupa realegerea contestata a presedintelui Alexandr Lukasenko, scrie AFP.

Fratele mai mic al lui Donald Trump a murit la varsta de 71 de ani. Mesajul presedintelui american

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui SUA Donald Trump, a incetat din viata la varsta de 71 de ani, relateaza CNN.

Criza din Belarus: Summit extraordinar al liderilor UE

Un summit extraordinar al liderilor celor 27 de state membre ale Uniunii Europene va avea loc miercuri, prin videoconferinta, pentru a discuta despre situatia din Belarus, a anuntat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, potrivit AFP, Reuters si EFE.

A saptea zi de proteste in Minsk Marturia unui tanar retinut: Unul dintre politisti ne-a spus ca daca aveau ordin sa ne arda de vii, o faceau Lukasenko a discutat cu Putin despre situatia din Belarus (VIDEO)

Mii de bielorusi au iesit din nou pe strazi sambata, pentru a saptea zi consecutiv, dupa ce Comisia Electorala Centrala l-a anuntat castigator al alegerilor pe Alexandr Lukasenko, presedinte inca din 19.

Adevarul despre Donald Trump iese la iveala. Cine va publica, in curand, dezvaluiri despre infidelitati, fetisuri si mana Moscovei

O noua carte de memorii ar putea sa-l puna intr-o situatie rusinoasa pe Donald Trump. Cine promite dezvaluiri incediare despre cel de-al 45-lea presedinte american, aflati in paragrafele urmatoare. Cartea care l-ar putea compromite pe liderul de la Casa Alba in luna septembrie, fostul avocat personal al lui Donald Trump va publica o carte intitulata .

Noi zone de influenta. Presedintele Trump urmareste cu atentie situatia din Belarus

Liderul de la Casa Alba, Donald Trump, a anuntat ca urmareste cu atentie situatia tensionata din Bel.

Viitorul lui Snowden, in mana lui Donald Trump: ce a spus presedintele despre spionul exilat

Au trecut 7 ani de cand Edward Snowden a facut publice practicile NSA de supraveghere extinsa a americanilor. Exilat in Rusia, Snowden se afla la mana lui Donald Trump. in 2013, Edward Snowden.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )