Libnet.ro
UNICEF

16:30

Protestele din Belarus: Muncitorii au oprit activitatea in mai multe uzine din Minsk

Hotnews Hotnews,
 Protestele din Belarus: Muncitorii au oprit activitatea in mai multe uzine din Minsk

Sute de muncitori din uzinele de tractoare si de automobile din Minsk, capitala Belarusiei, au incetat munca vineri pentru a denunta brutalitatea represiunii manifestantilor, dupa realegerea contestata a presedintelui Alexandr Lukasenko, scrie AFP. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Nava bomba din Beirut a trecut prin mai multe porturi din Romania in perioada 2010-2013. Ce transporta si care erau principalele destinatii

EXCLUSIV Nava maritima Rhosus, care a transportat cele 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, ce au explodat in Beirut, a trecut prin mai multe porturi din Romania in intervalul 2010-2013, asa cum precizeaza.

Protestele din Belarus au continuat luni; Pompeo: Alegerile din Belarus nu au fost libere si corecte

Statele Unite sunt profund ingrijorate de modul in care s-au desfasurat alegerile din Belarus, care nu au fost libere si corecte, a declarat secretarul de Stat american Mike Pompeo, in timp ce ciocnirile dintre politie si protestatari au continuat luni, transmite Reuters.

FOTO VIDEO Proteste in Belarus. Val de greve la cele mai mari intreprinderi ale statului

Angajatii mai multor intreprinderi mari din Belarus au incetat activitatea si protesteaza in legatura cu fraudarea alegerilor si a represaliilor, transmite Interfax si RBC.

MAI din Belarus promite sa elibereze astazi protestatarii torturati in centrele de detentie

Adjunctul ministrului de interne din Belarus a anuntat eliberarea tuturor protestatarilor pana vineri. Acest lucru survine dupa ce pe internet au inceput sa circule probe cu privire la batai si maltratare in centrele de detentie, anunta The Guardian.

Calvarul protestatarilor din Belarus. Marturisirile sunt socante: Credeam ca vom fi ingropati aici

Batuti si umiliti, bielorusii eliberati din inchisori povestesc despre momentele de groaza prin care au trecut. Marturisirile socante ale protestatarilor din Belarus Cu prilejul manifestarilor fara precedent impotriva victoriei controversate in alegerile prezidentiale a lui Aleksandr Lukasenko, cel putin 6,700 de persoane au fost arestate in Belarus de duminica seara. Acesta se afla la putere .

Ce aplicatie folosesc cei din Belarus ca sa se informeze in ciuda cenzurii

Nexta, un canal media online din Belarus, a devenit o sursa importanta de informatii pentru multi, in timp ce serviciul de internet a fost perturbat in mod semnificativ in tara in urma.

Svetlana Tikhanovskaya a explicat fuga din Belarus: Sa va fereasca Dumnezeu sa trebuiasca sa luati o asa decizie Au aparut apeluri la greva generala: Sa facem sarbatoare din inmormantarea dictaturii (VIDEO)

Svetlana Tikhanovskaya, liderul opozitiei din Belarus, a fugit din tara si se afla acum in Lituania, dupa ce a respins rezultatele oficiale ale alegerilor prezidentiale de duminica. Potrivit Comisiei Electorale.

MIKE POMPEO: Alegerile din Belarus nu au fost libere si corecte

Statele Unite sunt profund ingrijorate de modul in care s-au desfasurat alegerile din Belarus, care nu au fost libere si corecte, a declarat secretarul de Stat american Mike Pompeo, in timp ce ciocnirile dintre politie si protestatari au continuat luni .

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

Romanii din mai multe zone intra in Belgia cu test PCR si stau in autoizolare extinsa

Autoritatile belgiene au extins masura autoizolarii si obligativitatea testului PCR la sosirea in Belgia pentru cetatenii din mai multe zone ale Romaniei, masura fiind in vigoare de astazi, scrie News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )