Libnet.ro
UNICEF

08:15

Noi zone de influenta. Presedintele Trump urmareste cu atentie situatia din Belarus

România Liberă România Liberă,
Noi zone de influenta. Presedintele Trump urmareste cu atentie situatia din Belarus

Liderul de la Casa Alba, Donald Trump, a anuntat ca urmareste cu atentie situatia tensionata din Bel. continuă pe România Liberă

Presedintele Trump a anuntat ca acordul israeliano-emiratez va fi semnat in trei saptamani la Casa Alba

Presedintele Donald Trump a anuntat joi ca acordul de normalizare a relatiilor dintre Israel si Emiratele Arabe Unite EAU) va fi semnat in aproximativ trei saptamani la Casa Alba de catre premierul israelian Benjamin Netanyahu si printul mostenitor din Abu Dhabi, seicul emiratez Mohammed bin Zayed Al-Nahyan.

Presedintele Trump a anuntat ca acordul Israel-Emirate va fi semnat in trei saptamani la Casa Alba

Presedintele Donald Trump a anuntat joi ca acordul de normalizare a relatiilor dintre Israel si Emiratele Arabe Unite EAU) va fi semnat in aproximativ trei saptamani la Casa Alba de catre premierul israelian Benjamin Netanyahu si printul mostenitor din Abu Dhabi, seicul emiratez Mohammed bin Zayed Al-Nahyan, informeaza vineri AFP, citata de Agerpres. Astept cu nerabdare sa ii primesc la Casa Alba foarte curand pentru semnarea oficiala a acordului. Acest lucru se va intampla probabil in urmatoarele trei saptamani. Vor veni la Washington, a explicat presedintele american in cadrul conferintei de presa zilnice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )