Libnet.ro
UNICEF

22:15

Donald Trump a exprimat solidaritate dupa atacul armat comis in SUA, dar a gresit locatia

Antena3 Antena3,
Donald Trump a exprimat solidaritate dupa atacul armat comis in SUA, dar a gresit locatia

Donald Trump, presedintele SUA, a transmis un mesaj de solidaritate, prin Twitter, pentru atacul armat comis marti in statul California, dar a confundat locul, referindu-se la un incident similar produs pe 5. continuă pe Antena3

Beijingul trimite un emisar special in Coreea de Nord dupa turneul in Asia al lui Donald Trump

China a anuntat ca trimite vineri in Coreea de Nord un reprezentant special, imediat dupa turneul in Asia al presedintelui american Donald Trump, care a indemnat Beijingul sa-si intensifice presiunile asupra Phenianului, relateaza AFP.

Cards Against Humanity a cumparat o bucata de pamant de la granita cu Mexic, pentru a-l opri pe Donald Trump sa construiasca zidul

Compania care detine jocul de carti Cards Against Humanity s-a alaturat democratilor, ecologistilor si celor care sustin imigrantii in lupta impotriva construirii zidului de la frontiera propus de Donald Trump, potrivit Independent.

Presa nord-coreeana: Donald Trump merita pedeapsa cu moartea! Nu poate fi niciodata iertat

Presa din Coreea de Nord a lansat critici dure la adresa lui Donald Trump. Ziarul nord-coreean Rodong Sinmun scrie ca presedinteke american ar merita pedepsa cu moartea pentru insultarea liderului de la Phenian,.

Donald Trump Jr. si-a publicat corespondenta cu WikiLeaks

Donald Trump jr. , fiul cel mare al presedintelui SUA, a recunoscut ca a avut contacte cu WikiLeaks in timpul campaniei prezidentiale castigate de tatal sau in anul 2016.

VIDEO Presedintele filipinez a cantat Tu esti lumina in cadrul unei gale, la cererea lui Donald Trump. Relatia dintre cei doi lideri a fost calda, prietenoasa si candida

Presedintele Filipinei Rodrigo Duterte a cantat un cantec de dragoste la o cina pentru liderii din toata Asia, explicand mai tarziu ca a fost la cererea presedintelui american, Donald Trump, relateaza Reuters.

Donald Trump a ajuns in Filipine, ultima etapa a turneului sau din Asia

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns in Filipine, unde va lua parte la summitul Asociatiei Natiunilor din Asia de Sud-Est ASEAN) si va avea o intrevedere cu controversatul presedinte filipinez Rodrigo Duterte.

Actrita Helen Mirren vrea sa-l interpreteze pe Donald Trump, pe care il numeste un fantastic personaj shakespearian

Actrita Helen Mirren a interpretat numeroase regine reale si de fictiune, a fost vocea unei bufnite si mama lui Jason Statham in Fast Furious, iar acum planuieste sa joace un alt rol, Donald Trump, pe care il aseamana cu un fantastic personaj shakespearian, scrie News. ro citand revista Vanity Fair.

Donald Trump a ajuns in Filipine, in ultima etapa a turneului sau din Asia

Presedintele american, Donald Trump, a ajuns duminica in Filipine, unde va participa la un summit regional in ultima etapa a turneului sau asiatic .

Radu Tudor: Donald Trump se pregateste sa inchida gura incomozilor de la CNN. Este cel mai ne-american presedinte american

CNN reprezinta azi cea mai critica si incomoda televiziune pentru Donald Trump, iar acest canal prezinta constant atat derapajele de limbaj, angajamentele mincinoase,cat si legaturile extrem de.

Donald Trump se distanteaza de remarcile sale referitoare la dezmintirile lui Putin privind amestecul in alegerile americane

Presedintele american Donald Trump a incercat duminica sa inlature confuzia in legatura cu faptul daca accepta sau nu dezmintirile omologului sau rus, Vladimir Putin, referitoare la amestecul in alegerile prezidentiale din SUA din 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )