Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, imitat de Meryl Streep. Actrita a surprins pe toata lumea (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump, imitat de Meryl Streep. Actrita a surprins pe toata lumea (VIDEO)

Actrita Meryl Streep a reusit sa-l imite si pe Donald Trump, dupa ce a jucat rolul fostului premier britanic Margaret Thatcher si pe al activistei Emmeline Pankhurst. O sustinatoare declarata a democratei. continuă pe B1

Meryl Streep a dovedit ca poate juca orice rol: actrita l-a imitat pe Donald Trump VIDEO

Actrita americana Meryl Streep 66 de ani), castigatoare a trei premii Oscar, a surprins pe toata lumea cand l-a imitat pe Donald Trump, in cadrul festivalulului Shakespeare in the Park, organizat la New York, scrie presa straina.

Donald Trump schimba foaia. Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba adopta un ton mai moderat in discursuri

Schimbare drastica de atitudine politica venita din partea lui Donald Trump. La ultimul sau discurs, candidatul Partidului Republican in scrutinul prezidential din Statele Unite, a parut sa adopte o pozitie.

Schimbare radicala de atitudine a lui Donald Trump. Ce s-a intamplat cu candidatul republican pentru sefia SUA

Donald Trump, care probabil va fi candidatul Partidului Republican in scrutinul prezidential din SUA, pare sa fi adoptat o pozitie mai moderata si mai serioasa decat pana acum, desi unii.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si Hillary Clinton sunt blocati in trecut, atunci cand vorbesc despre viitorul economiei SUA, potrivitMarketWatch

Donald Trump si Hillary Clinton sunt blocati in trecut atunci cand vorbesc despre viitorul economiei americane, niciunul dintre ei neavand un plan clar pentru crearea de locuri de munca bine platite in sectorul privat, intr-un an in care alegatorii asteapta idei indraznete, potrivit unei analize MarketWatch.

Campanie anti Donald Trump, in SUA. Cei care vor vota impotriva lui vor primi poze nud

O campanie anti Donald Trump a fost demarata in SUA, pe internet, in urma careia cei care isi fac un selfie in fata unei sectii de votare vor primi poze nud. Miscarea isi propune s.

Pierre Moscovici: Ar fi extrem de dificil pentru Uniunea Europeana sa lucreze cu Donald Trump

Comisarul european pentru Afaceri Economice si Financiare, Pierre Moscovici, a apreciat miercuri ca ar fi extrem de dificil pentru Uniunea Europeana sa lucreze cu o administratie Trump, in conditiile in care candidatul republican ar castiga alegerile prezidentiale din SUA, din toamna acestui an, relateaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )