Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump isi da in judecata unul dintre cei influenti colaboratori din campania electorala si de la inceputul mandatului: Nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

B1 B1,
Donald Trump isi da in judecata unul dintre cei influenti colaboratori din campania electorala si de la inceputul mandatului: Nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa il dea in judecata pe principalul sau strateg din campania electorala si fostul consilier de la Casa Alba, Steven Bannon, pentru. continuă pe B1

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

A murit unul dintre cei mai celebri spioni ai Frantei, omul care l-a prins pe Carlos Sacalul

Phillipe Rondot, unul dintre cei mai celebri spioni francezi, a murit pe 31 decembrie. Barbatul a urmat cariera tatalui sau, militar in trupele de comando, lucrand pentru serviciile de informatii ale.

Donald Trump isi dizolva comisia privind frauda electorala din 2016

Donald Trump a dizolvat miercuri o comisie pe care el insusi o solicitase pentru anchetarea presupuselor fraude electorale de la ultimele alegeri prezidentiale americane, releva agentia Belga.

Unul dintre cei mai CAUTATI infractori din Europa, prins in Romania!

Surpriza uriasa la inceput de an! Fostul sef al Intreprinderii de stat a alcoolului si a industriei bauturilor alcoolice UKSPIRT din Ucraina, Mihail Labutin, cautat de Interpol pentru ca ar fi delapidat.

Secretele lui Donald Trump. Ce dezvaluiri a facut fiica presedintelui american

O carte publicata de Michael Wolff arata ca Ivanka Trump a declarat prietenilor sai, cu detalii, cum tatal ei, presedintele SUA, Donald Trump, isi aranjeaza parul. Trump a recurs la o interventie.

O romanca i-a furat inima unuia dintre cei mai buni DJ din lume. A cerut-o in casatorie de Revelion

Markus Schulz, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a facut pasul cel mare si a cerut-o in casatorie pe iubita lui, o frumoasa romanca, pe nume Adina Butar. in varsta de 42.

Fostul director de campanie al lui Donald Trump Paul Manafort l-a dat in judecata pe procurorul special Robert Mueller

Fostul director de campanie al lui Donald Trump Paul Manafort l-a dat in judecata pe procurorul special Robert Mueller, pe care il acuza ca si-a depasit mandatul anchetand in legatura cu acuzatii care nu au legatura cu anchetarea unui presupus amestec rus in alegerile prezidentiale americane.

Trump isi aroga redeschiderea comunicatiilor dintre cele doua Corei: Chiar credecineva ca discutiile ar avea loc daca nu as fi fost dispus sa implic intreaga noastra maretie

Donald Trump a afirmat joi ca exista dialog intre Coreea de Nord si cea de Sud datorita lui, care a avut o pozitie de forta fata de Phenian, afirmatia presedintelui american venind dupa ce Kim Jong Un a ordonat redeschiderea liniei de comunicatie din localitatea de armistitiu Panmunjom, de la granita dintre cele doua Corei.

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff, a doua zi dupa ce aparitia unor fragmente a dus la controverse referitoare la presedintele american, relateaza News. ro.

SCENARIUL la care nu se astepta nimeni: fiica lui Donald Trump vrea sa candideze la presedintie

Ivanka Trump are ambitii mari si se pare ca vizeaza sa ajunga in fotoliul ocupat in prezent de tatal sau. Potrivit unor fragmente din cartea publicata recent de Michael Wolff, fiica lui Donald Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )