Libnet.ro
UNICEF

16:30

Donald Trump: Kim Jong-un va regreta sincer actiunile ostile impotriva teritoriului SUA sau impotriva aliatilor SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump: Kim Jong-un va regreta sincer actiunile ostile impotriva teritoriului SUA sau impotriva aliatilor SUA

Presedintele SUA Donald Trump a declarat vineri ca liderul nord-coreean Kim Jong-un va regreta sincer actiunile ostile impotriva teritoriului SUA sau impotriva aliatilor SUA, avertismentul fiind lansat la cateva ore dupa ce. intr-o postare. continuă pe Wall-Street Ro

Trump: Kim Jong-un va regreta sincer actiunile ostile impotriva teritoriului SUA sau impotriva aliatilor SUA

Presedintele SUA Donald Trump a declarat vineri ca liderul nord-coreean Kim Jong-un va regreta sincer actiunile ostile impotriva teritoriului SUA sau impotriva aliatilor SUA, avertismentul fiind lansat la cateva ore dupa ce. intr-o postare pe Twitter afirma ca armele americane sunt deja incarcate si armate pentru a combate orice amenintare reprezentata de Coreea de Nord.

Presedintele Donald Trump continua sa ameninte Coreea de Nord: Solutiile militare sunt pregatite de utilizare. Rusia, care il sprijina pe dictatorul Kim Jong-un, intervine: Suntem foarte ingrijorati. Washington si Seul nu renunta la exercitiile militare c

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreei de Nord, .

Presedintele Donald Trump continua sa ameninte Coreea de Nord: Solutiile militare sunt pregatite de utilizare. Rusia, care il sprijina pe dictatorul Kim Jong-un, intervine: Suntem foarte ingrijorati

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreei de Nord, .

Coreea de Nord trebuiesa-si inceteze comportamentul provocator. Donald Trump si Xi Jinping au discutat despre problemele generate de Phenian

Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a cerut liderului Casei Albe, Donald Trump, in timpul unei convorbiri telefonice, sa evite cuvintele si actiunile care ar putea exacerba tensiunile deja puternice in Peninsula Coreeana. Iar presedintele SUA i-a spus omologului sau de la Beijing ca intelege in totalitate rolul pe care China il joaca in problema nucleara nord-coreeana, relateaza agentiile internationale de presa.

SUA: Donald Trump denunta URA dupa VIOLENTELE din Virginia

Presedintele american Donald Trump a condamnat sambata violentele care au izbucnit intre nationalisti albi si contramanifestanti in orasul Charlottesville, din statul Virginia, informeaza.

Donald Trump si Emmanuel Macron au discutat despre modalitatile de detensionare a crizei nord-coreene

Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau american Donald Trump au avut sambata o convorbire telefonica pe tema crizei nord-coreene si au decis ca obiectivul lor sa fie ca Republica.

Donald Trump ameninta Venezuela cu o optiune militara. Autoritatile de la Caracas vorbesc despre un act de nebunie VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a amenintat vineri Venezuela cu o posibila interventie militara, dar nu a furnizat alte informatii in acest sens, relateaza CNN. Afirmatia presedintelui Statelor Unite a provocat o unda de soc la Caracas, ministrul venezuelean al Apararii, Vladimir Padrino, catalogand amenintarea drept un act de nebunie, mentioneaza Reuters.

Presedintele SUA devine tot mai razboinic. Dupa Coreea de Nord, Donald Trump ameninta si Venezuela cu o optiune militara

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri presei ca avem multe optiuni privind Venezuela, inclusiv o posibila optiune militara daca este necesar, informeaza Reuters.

Analiza. Combativul Donald Trump se abtine sa critice doar un singur om: Vladimir Putin si Rusia

Lista persoanelor pe care Donald Trump nu a avut nicio retinere in a le critica este una lunga ce include liderul republican al Senatului, Mitch McConnell, ultima lui tinta, Jeff Sessions procuror general), Chuck Schummer liderul democratilor), Paul Ryan, John McCain, Hillary Clinton, Bill Clinton si Barak Obama, noteaza cotidianul New York Times.

Donald Trump ameninta cu o interventie militara in Venezuela, pe fondul crizei politice

Presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat vineri cu o interventie militara in Venezuela, ca raspuns la criza politica din aceasta tara, anunta Reuters.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )