Libnet.ro
UNICEF

18:15

Donald Trump a lansat un nou atac asupra Amazon

România Liberă România Liberă,
Donald Trump a lansat un nou atac asupra Amazon

Presedintele SUA, Donald Trump, a lansat al doilea atac din aceasta saptamana impotriva companiei Am. continuă pe România Liberă

Donald Trump a lanat un nou atac asupra Amazon

Presedintele SUA, Donald Trump, a lansat al doilea atac din aceasta saptamana impotriva companiei Am.

Trump a lansat un al doilea atac din aceasta saptamana impotriva Amazon

Presedintele american Donald Trump a lansat sambata un al doilea atac impotriva Amazon. com, acuzand cel mai mare retailer online din lume ca beneficiaza de preturi incorect de mici din partea postei americane si ca nu plateste suficiente taxe, transmite Reuters.

Donald Trump, preocupat de nivelul impozitelor platite de Amazon

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat, ieri, preocuparea ca grupul Amazon al lui Jeff Bezos, declarat in martie de Forbes nr. 1 in topul averilor pe plan mondial, plateste impozite prea mici, relateaza AFP.

Donald Trump a blocat fondurile pentru reconstructia Siriei

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a hotarat blocarea fondurilor pentru reconstructia Siriei. Trump a blocat fondurile dupa ce in presa a aparut informatia ca Washington si-a luat recent.

Donald Trump ataca Amazon, intr-un tweet matinal, dupa ce gigantul IT a pierdut ieri peste 30 mld dolari in capitalizarea bursiera

Presedintele Donald Trump si-a exprimat joi ingrijorarea legata de valoarea mici a impozitelor pe care le plateste Amazon in Statele Unite, dupa ce zvonurile legate de o intentie a sa de frana dominatia gigantului internet a provocat caderea cotatiei actiunilor grupului lui Jeff Bezos pe bursa din New York, scrie AFP.

Donald Trump l-a numit pe medicul sau personal, ministru la Veterani

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca il va inlocui pe secretarul pentru Veterani David Shulkin cu Ronny Jackson, care este in prezent medicul presedintelui, scrie CNN.

Donald Trump l-a numit pe medicul sau personal ministru la Veterani

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca il va inlocui pe secretarul pentru Veterani David Shulkin cu Ronny Jackson, care este in prezent medicul presedintelui, scrie CNN.

Donald Trump: Noi amenintari la adresa lui Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump, care si-a dat acordul pentru un summit cu liderul nord-coreean K.

Florin Calinescu, nou atac la adresa liderului PSD: Bai, Livulica, n-ai facut nimic. Promiteti in campanie tot felul de nimicuri pe care ni le scuipati inapoi in fata

Florin Calinescu a lansat un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si a guvernului Dancila, carora le reproseaza ca pana acum nu au indeplinit nimic din ce au promis. Livulica, si noi suntem.

Donald Trump a retras banii alocati pentru reconstructia Siriei dupa razboi

Donald Trump a retras banii alocati pentru reconstructia Siriei dupa razboi, un ajutor promis de fostul secretar de stat Rex Tillerson in cadrul unei reuniuni tinute in Kuwait, citeaza Agerpres presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )