Libnet.ro
UNICEF

13:45

Donald Trump, luat in colimator de Barack Obama dupa ce a acuzat ca alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi trucate

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, luat in colimator de Barack Obama dupa ce a acuzat ca alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi trucate

Barack Obama a respins dur acuzatiile candidatului republican la Casa Alba Donald Trump cu privire la trucarea viitoarelor alegeri prezidentiale din Statele Unite, considerandu-le ridicole si absurde si apreciind ca sustin o teorie a conspiratiei imposibil de realizat intr-o tara unde procesul electoral este extrem de atomizat si impartit intre autoritatile locale. continuă pe Adevărul

FOTO+VIDEO. Unde se va muta Barack Obama, dupa ce va pleca de la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a inceput sa isi planifice viata dupa ce isi va termina mandatul la Casa Alba. Actualul sef de stat din America a semnat un contract de inchiriere a unei locuinte de 8. 200 metri patrati in Kalorama, un cartier rezidential din Washington D. , informeaza Forbes, potrivit Mediafax.

Donald Trump reactioneaza dupa ce Barack Obama a afirmat ca nu este calificat sa fie presedinte: Hillary Clinton a dovedit ca nu este calificata pentru orice functie guvernamentala

Presedintele american Barack Obama a afirmat marti ca Donald Trump, candidatul republican in cursa electorala pentru Casa Alba, nu este calificat pentru functia de sef al statului. Replica lui Tr.

Evident ca alegerile nu vor fi trucate, ce inseamna asta? Barack Obama, despre acuzatiile candidatului republican, Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, este de parere ca declaratia lui Donald Trump conform careia viitoarele alegeri vor fi trucate este una nefondata si ridicola. 'Evident ca alegerile nu vor.

Donald Trump, atac dur la adresa lui Barack Obama. A fost slab...

Candidatul republican Donald Trump a descris mandatul lui Barack Obama la Casa Alba drept un dezastru, in replica la recentele critici venite din partea presedintelui american, informeaza BBC News.

Presedintele american Barack Obama, criticat de Donald Trump

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a calificat mandatul presedintelui american Barack Obama drept un dezastru.

Donald Trump nu este calificat pentru a fi presedinte al Statelor Unite

Candidatul republican Donald Trump nu este calificat pentru a deveni presedinte al Statelor Unite, afirma actualul lider de la Casa Alba, Barack Obama, indemnand Partidul Republican sa ii retraga sustinerea, relateaza ABC News.

Barack Obama: Trump, teribil de nepregatit pentru a deveni presedinte al SUA

Barack Obama l-a criticat virulent marti pe candidatul republican la presedintia SUA, afirmand ca Donald Trump este teribil de nepregatit pentru a deveni presedinte al tarii, pe fondul polemicii starnite de criticile acestuia la adresa familiei unui soldat musulman ucis in lupta, relateaza Reuters, AFP si DPA, citate de Agerpres.

Donald Trump ataca: Obama a fost probabil cel mai slab presedinte din istoria SUA

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, lanseaza un atac dur la adresa actualului presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, in contextul in care acesta din.

Donald Trump: Hilarry Clinton este diavolul in persoana

Alegerile din SUA au parte de o noua serie de declaratii surprinzatoare. Republicanul Donald Trump a acuzat-o pe Hilarry Clinton ca ar fi diavolul in persoana. Declaratia prezidentiabilului republican vine intr-un context complucat in care este atacat.

Barack Obama, critici dure la adresa Rusiei

Presedintele american, Barack Obama, a criticat puternic Rusia pentru actiunile sale militare in Siria in sprijinul regimului si a indemnat Moscova sa coopereze cu Washingtonul in gasirea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )