Libnet.ro
UNICEF

07:45

Donald Trump neaga acuzatiile de hartuire sexuala care i se aduc

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump neaga acuzatiile de hartuire sexuala care i se aduc

Presedintele american Donald Trump a negat luni acuzatiile de hartuire sexuala care i s-au adus in timpul campaniei prezidentiale din 2016, numindu-le informatii false, potrivit AFP. O fosta concurenta de la 'Apprentice' a pretins ca Trump a sarutat-o si si-a impins organele genitale spre ea in 2007. continuă pe Hotnews

Justitia americana ii cere echipei de campanie a lui Trump documentele pe care le detine despre acuzatiile de hartuire sexuala aduse lui

Echipa de campanie a lui Donald Trump din alegerile prezidentiale din 2016 a primit din partea justitiei ordinul de a preda documentele pe care le detine cu privire la diverse acuzatii de hartuire sexuala vizandu-l pe candidat, potrivit unui document judiciar publicat duminica de BuzzFeed News, scrie AFP.

Cati ani de inchisoare risca Harvey Weinstein daca acuzatiile de hartuire sexuala si viol vor fi dovedite

Producatorul de film Harvey Weinstein ar putea petrece ani grei in spatele gratiilor daca femeile care il acuza de hartuire sexuala si viol vor deschide procese impotriva lui.

Hillary Clinton: Donald Trump, cel mai periculos presedinte pe care l-a avut American / WikiLeaks, o filiala detinuta integral de serviciile de informatii rusesti

Hillary Clinton afirma ca mesajele distribuite de presedintele Donald Trump pe contul sau de Twitter reprezinta un pericol evident pentru securitatea intregii lumi si crede ca WikiLeaks a devenit practic o filiala detinuta integral de serviciile de informatii rusesti, scrie The Guardian.

Hillary Clinton: Donald Trump, cel mai periculos presedinte pe care l-a avut America / WikiLeaks, o filiala detinuta integral de serviciile de informatii rusesti

Hillary Clinton afirma ca mesajele distribuite de presedintele Donald Trump pe contul sau de Twitter reprezinta un pericol evident pentru securitatea intregii lumi si crede ca WikiLeaks a devenit practic o filiala detinuta integral de serviciile de informatii rusesti, scrie The Guardian.

SOC in lumea artistica! O cantareata celebra acuza un regizor de HARTUIRE SEXUALA (FOTO)

S-a deschis Cutia Pandorei. Acuzatiile de hartuire sexuala a numeroase vedete la adresa producatorului de filme Harvey Weinstein Detalii AICI), si alte artiste si-au facut curaj sa vorbeasca despre aceasta.

Quentin Tarantino, stupefiat si cu inima franta, dupa acuzatiile de viol si hartuire sexuala la adresa mogulului Harvey Weinstein

Regizorul Quentin Tarantino afirma ca are inima franta dupa seria de acuzatii de hartuire sexuala la adresa mogulului hollywoodian Harvey Weinstein, a carui companie i-a produs toate filmele de la Pulp Fiction incoace, scrie The Guardian.

George Clooney, acuzat de o fosta colega de platou de complicitate la hartuire sexuala si rasiala/ Actorul: A fost mintita

George Clooney a fost acuzat de complicitate la hartuire sexuala si rasiala de o fosta colega de platou, Vanessa Marquez, alaturi de care a filmat pentru serialul Spitalul de Urgenta/ ER. Actorul a negat acuzatiile, spunand ca daca ea crede acest lucru, inseamna ca a fost mintita, informeaza News. ro citand eonline. com.

Ben Affleck, acuzat de hartuire sexuala

In urma scandalului de la Hollywood in care cel mai mare producator de film, Harvey Weinstein, este acuzat de mai multe actrite din industria de divertisment de hartuire sexuala, la randul sau, ac.

Harvey Weinstein a fost expulzat de catre comisia pentru Oscar din cauza acuzatiilor de hartuire sexuala

Organizatia din spatele premiilor Oscar a votat sa-l expulzeze pe Harvey Weinstein in urma numeroaselor acuzatii de hartuire sexuala indreptate catre producatorul de film, relateaza BBC.

Un celebru actor de la Hollywood, acuzat de hartuire sexuala (VIDEO)

Acuzatii grave de hartuire sexuala la Hollywood. Un celebru actor este acuzat de o machieuza ca ar fi avut un tratament necorespunzator la o petrecere dedicata Globurilor de Aur in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )