Libnet.ro
UNICEF

13:15

La Donetk, Iateniuk propune mai multe puteri guvernelor regionale

Adevărul Adevărul,
La Donetk, Iateniuk propune mai multe puteri guvernelor regionale

Intr-o incercare de a detensiona criza din estul Ucrainei, premierul intermar al tarii, Arseni Iateniuk, s-a declarat dispus sa ofere mai multe puteri administratiilor regionale. Prim-ministrul ucrainean a calatorit vineri la Donetk, unde sediul guvernului regional este in continuare ocupat de un grup de separatisti pro-rusi. continuă pe Adevărul

Cum a fost talharit seful Politiei Iasi. Hotii i-au furat chestorului Scripniciuc mai multe sticle de whiskey si vin

In propunerea de arestare emisa pe numele ieseanului care a spart vila sefului Politiei Iasi se precizeaza ca din locuinta chestorului Ioan Scripniciuc au fost furate mai multe sticle de whiskey si vin, vandute ulterior intr-o piata din Iasi.

Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o cladire de birouri din Canada

Mai multe persoane au fost injunghiate, miercuri, de catre un barbat, intr-un complex de birouri din Toronto, relateaza AFP. O persoana inarmata cu un cutit si foarfece a patruns intr-un birou situat la.

Filtre rutiere in sase judete din tara si controale la mai multe complexe comerciale din Capitala

Peste 100 de politisti de investigarea fraudelor si rutieri actioneaza pentru prevenirea evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare de legume - fructe si produse congelate, in mai multe complexe comerciale si filtre rutiere din Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Bihor, Giurgiu, Timis si Dolj. in doar o ora de actiune in zona Capitalei au fost indisponibilizate peste 10 tone de marfuri si au fost aplicate sanctiuni contraventionale de peste 100. 000 de lei.

Ce branduri bancare au generat cele mai multe conversatii in online-ul romanesc

BCR este brandul care a generat cele mai multe conversatii in randul onlinerilor in intervalul 26 februarie-11 martie 2014: 507. Pozitia a doua este ocupata de Banca Transilvania, care a inregistrat un numar de 306 de mentiuni, in timp ce pe locul al.

Ai probleme cu ratele la creditele ipotecare in valuta? Afla mai multe despre proiectul care iti da dreptul sa ceri conversia ratei bancare in moneda nationala

Ana Birchall, deputat PSD, a vorbit, marti, la Daily Income despre proiecte de lege pe care le-a initiat, proiecte care ar putea sa impiedice bancile sa execute locuintele romanilor. Deputatul propune amanarea.

FOTO 5 exercitii usor de facut in casa care ard cele mai multe calorii

Nu ai timp sa te duci la sala, dar vrei sa te mentii in forma sau chiar sa slabesti? Incearca aceste exercitii usor de facut in casa care te ajuta sa arzi multe calorii.

Speculatii pe mai multe produse, dar volum redus

Nu mai putin de 12 produse -) derivate au fost tranzactionate de speculatorii de la Sibex in prima jumatate a sedintei de marti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )