Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum a fost talharit seful Politiei Iasi. Hotii i-au furat chestorului Scripniciuc mai multe sticle de whiskey si vin

Adevărul Adevărul,
Cum a fost talharit seful Politiei Iasi. Hotii i-au furat chestorului Scripniciuc mai multe sticle de whiskey si vin

In propunerea de arestare emisa pe numele ieseanului care a spart vila sefului Politiei Iasi se precizeaza ca din locuinta chestorului Ioan Scripniciuc au fost furate mai multe sticle de whiskey si vin, vandute ulterior intr-o piata din Iasi. continuă pe Adevărul

Seful Politiei Rutiere si trei subalterni cu functii de conducere, cercetati prealabil

Seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita, si trei subalterni ai acestuia cu functii de conducere sunt cercetati prealabil, din dispozitia sefului Politiei Romane, Petre Toba, in contextul cazului ofiterului cercetat penal dupa ce a fost prins cu permis de conducere fals, au declarat surse judiciare.

Seful Politiei de Frontiera Siret, gasit cu o diferenta de peste 58.800 de euro intre averea dobandita si venituri

Seful Politiei de Frontiera Siret, Florin Constantin Lupu, a fost gasit cu o diferenta de peste 58. 800 de euro intre averea dobandita si veniturile realizate. Agentia Nationala de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Suceava.

Seful Politiei Romane, cercetat in cazul ofiterului prins cu permis de conducere fals

Seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita, si trei subalterni ai acestuia cu functii de conducere sunt cercetati prealabil, din dispozitia sefului Politiei Romane, Petre Toba, in contextul cazului ofiterului.

Seful Politiei din Iasi, calcat de hoti

Vila sefului Politiei din Iasi, chestorul Ioan Scripniciuc, a fost sparta de un hot care i-a sustras mai multe bunuri si haine.

Baronul din Mehedinti, Adrian Duicu, facea trafic de influenta la Guvern pentru seful politiei judetene

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, s-ar fi folosit de relatiile sale pentru a influenta autoritatile publice centrale, incepand cu membri ai Guvernului Romaniei si demnitari de la varful Ministerului Afacerilor Interne. Principalul scop ar fi fost acela de a-l promova pe seful IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, care la randul lui urma sa-l ajute in dosarul in care baronul este acuzat de incompatibilitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.242 seconds )