Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce ii doreste cu adevarat populatia doamnei Gabriela Firea

Adevărul Adevărul,
Ce ii doreste cu adevarat populatia doamnei Gabriela Firea

Jocurile Olimpice de Vara din anul 1976 s-au desfasurat la Montreal Quebec, intre 17 iulie si 1 august. Palmaresul delegatiei Romaniei a fost unul dintre cele mai bune din istoria participarii tarii noastre la acest gen de mega- competitii. Tara noastra s-a situat pe locul 9 in palmaresul pe natiuni caci obtinuse 4 medalii de aur, 9 de argint s 14 de bronz. continuă pe Adevărul

Cele mai bune glume dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita si si-a inchis contul de Facebook: Dupa Kerber, Muguruza si Stephens, Halep a eliminat-o si pe Firea

Gabriela Firea nu s-a ales doar cu huidelile copioase de pe Arena Nationala, ci si cu un potop de ironii usturatoare pe Facebook, care au adus-o in punctul de a-si inchide pagina. Oamenii au taxat dur faptul ca primarul general al Capitalei a urcat pe aceeasi scena cu Simona Halep, campioana de la Roland Garros, fiind de parere ca a profitat de ocazie pentru a castiga simpatia romanilor.

Mircea Badea, despre momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita

Mircea Badea a comentat, luni, in pasa cu Sinteza zilei, momentul in care Primarul Genera, Gabriela Firea, a fost huiduita in timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep. Am vazut ca a fost huiduita Gabriela.

Gabriela Firea si-a suspendat pagina de Facebook dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a suspendat luni seara pagina oficiala de Facebook dupa ce aceasta a fost huiduita pe Arena Nationala. Cu putin timp in urma, Firea publicase o reactie in care explica ca evenimentul a incercat sa fie compromis de catre sorosisti.

Gabriela Firea, atac la Iohannis la miting: Nu putem accepta ca cineva cu geaca rosie sa ne confiste votul (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis in discursul de la mitingul PSD din Piata Victorie. Nu putem accepta ca cineva cu geaca rosie sa ne confiste votul, a afirmat Gabriela.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD pe care l-a autorizat: Orice fel de abuz trebuie sanctionat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca va participa la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD - ALDE, precizand ca nimic nu poate fi mai antidemocratic decat nerespectarea votului romanilor. Firea subliniaza ca traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala si ca orice fel de abuz trebuie sanctionat.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD: Orice fel de abuz, in special cel de putere, trebuie sanctionat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va participa la mitingul PSD care va avea loc in Piata Victoriei, ea sustinand ca trebuie sanctionat orice fel de abuz, in special cel de putere. Firea mai sustine ca inca din prima zi de la castigarea alegerilor de catre PSD, atat Guvernul, cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii.

Gabriela Firea, reactie dupa criticile sopranei Angelei Gheorghiu. A acceptat titlul de onoare. A conditionat cu rezolvarea unor probleme

Soprana de renume international Angela Gheorghiu a criticat-o pe Facebook pe Gabriela Firea, dupa evenimentul de pe Arena Nationala de luni. Doamna Gheorghiu nu doar ca a acceptat aceasta inalta.

Gabriela Firea, reactie dupa criticile sopranei Angela Gheorghiu. A acceptat titlul de onoare. A conditionat cu rezolvarea unor probleme

Soprana de renume international Angela Gheorghiu a criticat-o pe Facebook pe Gabriela Firea, dupa evenimentul de pe Arena Nationala de luni. Doamna Gheorghiu nu doar ca a acceptat aceasta inalta.

EXCLUSIV. Gabriela Firea explica de ce, pentru o zi, nu a mai avut cont de Facebook

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a facut, pentru Stirile ProTV, primele precizari dupa ce a fost huiduita, luni seara, pe Arena Nationala.

Gabriela Firea, reactie dupa incidentul de pe Arena Nationala: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o prima reactie dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala, la evenimentul organizat in cinstea victoriei obtinute de Simona Halep. Nicio fapta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2468 seconds )