Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune glume dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita si si-a inchis contul de Facebook: Dupa Kerber, Muguruza si Stephens, Halep a eliminat-o si pe Firea

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune glume dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita si si-a inchis contul de Facebook: Dupa Kerber, Muguruza si Stephens, Halep a eliminat-o si pe Firea

Gabriela Firea nu s-a ales doar cu huidelile copioase de pe Arena Nationala, ci si cu un potop de ironii usturatoare pe Facebook, care au adus-o in punctul de a-si inchide pagina. Oamenii au taxat dur faptul ca primarul general al Capitalei a urcat pe aceeasi scena cu Simona Halep, campioana de la Roland Garros, fiind de parere ca a profitat de ocazie pentru a castiga simpatia romanilor. continuă pe Adevărul

Basescu, dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala: nfasurata n tricolor, Toapa de Voluntari a vrut sa fure ceva din gloria Simonei Halep. Mii de bucuresteni au tratat Toapa asa cum merita

Fostul presedinte Traian Basescu a ironizat momentul in care primarul general, Gabriela Firea, a fost huiduita de fanii Simonei Halep de pe Arena Nationala, unde jucatoarea romanca si-a prezentat trofeul castigat la Roland Garros. Basescu afirma ca toapa de Voluntari a vrut sa fure ceva din gloria Simonei Halep, dar a fost huiduita de mii de bucuresteni asa cum merita.

Cele mai bune bancuri cu Gheorghe. De ce iese din cimitir zgaraiat pe fata dupa ce isi ingroapa soacra

Gheorghe, precum si Ion sau Maria, au devenit vedete in bancuri. in cele ce urmeaza va vom prezenta o serie de glume ce au in prim-plan aceste personaje.

Cum sa te feresti de canicula. Cele mai bune sfaturi

In zilele caniculare este extrem de important sa mancam corect, sa ne imbracam corespunzator dar mai ales sa ne hidratam, spun medicii. Temperaturile ridicate ne afecteaza pe toti, indiferent ca suferim.

Ce ii doreste cu adevarat populatia doamnei Gabriela Firea

Jocurile Olimpice de Vara din anul 1976 s-au desfasurat la Montreal Quebec, intre 17 iulie si 1 august. Palmaresul delegatiei Romaniei a fost unul dintre cele mai bune din istoria participarii tarii noastre la acest gen de mega- competitii. Tara noastra s-a situat pe locul 9 in palmaresul pe natiuni caci obtinuse 4 medalii de aur, 9 de argint s 14 de bronz.

Mircea Badea, despre momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita

Mircea Badea a comentat, luni, in pasa cu Sinteza zilei, momentul in care Primarul Genera, Gabriela Firea, a fost huiduita in timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep. Am vazut ca a fost huiduita Gabriela.

TOP 15 orase cu cele mai mari salarii pentru cele mai putine ore de munca

Combinand mai multi indicatori, printre care salariul net lunar, concediul platit si numarul de ore lucrate, cercetatorii au realizat un clasament al oraselor care ofera cele mai bune salarii raportat la numarul de ore muncite.

VIDEO Cele mai frumoase momente dupa victoria Simonei Halep: Sunt atat de fericita pentru amandoi

Lumea tenisului aplauda in picioare victoria Simonei Halep in finala Roland Garros, dupa victoria in trei seturi in fata lui Sloane Stephens.

VIDEO Cele mai frumoase momente dupa victoria Simonei Halep: Este o campioana, acum si pentru totdeauna

Lumea tenisului aplauda in picioare victoria Simonei Halep in finala Roland Garros, dupa victoria in trei seturi in fata lui Sloane Stephens.

UPDATE Cum a ncercat Gabriela Firea, de mai multe ori, sa si reactiveze pagina de Facebook, dar avalansa de mii de comentarii negative i-a blocat contul de fiecare data

Gabriela Firea a incercat de mai multe ori, marti, sa isi reactiveze pagina de Facebook, inchisa de luni seara dupa avalansa de comentarii negative lasate de internauti la postarea ei in care acuza aparatul sorosist de propaganda pentru faptul ca a fost huiduita pe Arena Nationala. Doar ca, desi a sters toate comentariile si le-a pastrat doar pe cele pozitive, apoi a revenit si a sters postarea si a publicat-o din nou, apoi iarasi aceeasi actiune, miile de comentarii virulente care se adunau rapid pe pagina sa au determinat-o Firea sa lase contul de Facebook inchis.

EXCLUSIV. Gabriela Firea explica de ce, pentru o zi, nu a mai avut cont de Facebook

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a facut, pentru Stirile ProTV, primele precizari dupa ce a fost huiduita, luni seara, pe Arena Nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3133 seconds )