Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dorinel Munteanu instalat oficial la Kuban Krasnodar

Online Sport Online Sport,
Dorinel Munteanu instalat oficial la Kuban Krasnodar

Fostul international Dorinel Munteanu a fost instalat oficial pe banca tehnica a echipei Kuban Krasnodar dupa ce si-a rezolvat problemele contractuale cu formatia Mordovia Saransk. continuă pe Online Sport

Dorinel Munteanu, instalat oficial ca antrenor al Kuban Krasnodar

Romanul Dorinel Munteanu a fost instalat oficial ca tehnician al echipei Kuban Krasnodar. Munteanu, in varsta de 45 de ani, ii va avea alaturi pe secundul Gheorghe Mihail si pe preparatorul fizic Yuksel.

E OFICIAL Dorinel Munteanu, antrenorul lui Kuban Krasnodar.

Tehnicianul Dorinel Munteanu a fost instalat oficial in functia de antrenor al echipei Kuban Krasnodar, a anuntat clubul din prima liga rusa, potrivit Mediafax. Munteanu, in varsta de 45 de ani, va fi ajutat la Kuban de secundul Gheorghe Mihali si de preparatorul fizic Yuksel Yesilova. Kuban, a terminat sezonul trecut pe locul 5, astfel ca anul acesta evolueaza in turul al treilea preliminar al Ligii Europa impotriva echipei Motherwell FC. Dorinel Munteanu a antrenat in returul sezonului .

Dorinel Munteanu sare in apararea lui Piturca

Fostul international Dorinel Munteanu ii ia apararea selectionerului Victor Piturca in conflictul pe care acesta il are cu Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )