Libnet.ro
UNICEF

11:30

Doru Paraschiv, fost colonel de contrainformatii, la Comisia de ancheta a alegerilor

România Liberă România Liberă,
Doru Paraschiv, fost colonel de contrainformatii, la Comisia de ancheta a alegerilor

Colonelul in rezerva Doru Paraschiv, fost ofiter de contrainformatii in cadrul Directiei Generale de Informatii a Apararii, a fost audiat, joi, la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din anul 2009. continuă pe România Liberă

Fost colonel de contrainformatii in Armata:Inaintea turului I al prezidentialelor din 2009 au fost supravegheate foarte multe persoane fara mandat

Fostul colonel de contrainformatii in Directia Generala de Informatii a Armatei Doru Paraschiv a sustinut, joi, ca au fost supravegheate foarte multe persoane fara mandat inaintea turului I al alegerilor prezidentiale din 2009, informeaza Agerpres.

VIDEO Fostul colonel Doru Paraschiv la Comisia de ancheta a alegerilor: S-a facut un comitet pentru realegerea presedintelui Basescu. Foarte multe persoane au fost ascultate fara mandat

Colonelul in rezerva Doru Paraschiv, fost ofiter de contrainformatii in cadrul Directiei Generale de Informatii a Apararii, a fost audiat, joi, la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din anul 2009.

Foarte multe persoane au fost interceptate illegal

Fostul colonel de contrainformatii militare Doru Paraschiv a sustinut, astazi, in Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca in Ministerul Apararii se formase un comitet menit sa il ajute pe Traian Basescu sa castige alegerile si ca foarte multe persoane au fost supravegheate fara mandat, el sustinand ca exista urme, potrivit unei surse din presa.

Acuzatii grave facute de un fost colonel de contrainformatii: Armata s-a implicat in alegeri prin ascultarea ilegala a sute de oameni (VIDEO)

Dezvaluiri halucinante despre alegerile prezidentiale din 2009. Sute de oameni au fost ascultati ilegal de catre armata inaintea scrutinului prezidential. Scopul ar fi fost scoaterea din joc a candidatului li.

Comisia Alegeri 2009. Fost ofiter DGIA: S-a format un comitet pentru realegerea lui Basescu. Volumul supravegherii in tabara Geoana era mai mare

Doru Paraschiv, fost ofiter al DGIA, a declarat, joi, la Comisia Alegeri 2009, faptul ca inainte de turul I al scrutinului din 2009 a fost creat un comitet special cu oameni din Armata care aveau drept obiectiv realegerea lui Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )