Libnet.ro
UNICEF

09:30

Acuzatii grave facute de un fost colonel de contrainformatii: Armata s-a implicat in alegeri prin ascultarea ilegala a sute de oameni (VIDEO)

B1 B1,
Acuzatii grave facute de un fost colonel de contrainformatii: Armata s-a implicat in alegeri prin ascultarea ilegala a sute de oameni (VIDEO)

Dezvaluiri halucinante despre alegerile prezidentiale din 2009. Sute de oameni au fost ascultati ilegal de catre armata inaintea scrutinului prezidential. Scopul ar fi fost scoaterea din joc a candidatului li. continuă pe B1

Fost colonel de contrainformatii in Armata:Inaintea turului I al prezidentialelor din 2009 au fost supravegheate foarte multe persoane fara mandat

Fostul colonel de contrainformatii in Directia Generala de Informatii a Armatei Doru Paraschiv a sustinut, joi, ca au fost supravegheate foarte multe persoane fara mandat inaintea turului I al alegerilor prezidentiale din 2009, informeaza Agerpres.

Doru Paraschiv, fost colonel de contrainformatii, la Comisia de ancheta a alegerilor

Colonelul in rezerva Doru Paraschiv, fost ofiter de contrainformatii in cadrul Directiei Generale de Informatii a Apararii, a fost audiat, joi, la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din anul 2009.

House of Cards. Noi acuzatii grave la adresa lui Kevin Spacey: M-am trezit ca ma tinea in brate

Un barbat sustine ca a fost traumatizat dupa ce s-a trezit in pat cu actorul hollywoodian Kevin Spacey, implicat intr-un scandal urias de hartuire sexuala. Fapta s-ar fi petrecut in anii 80,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )