Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dosar penal dupa dezvaluirile Antena 3 despre haosul si pilele din Spitalul Judetean Suceava in criza de coronavirus

Antena3 Antena3,
Dosar penal dupa dezvaluirile Antena 3 despre haosul si pilele din Spitalul Judetean Suceava in criza de coronavirus

Procurorii din Suceava au anuntat ca au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor, dupa dezvaluirile Antena 3 despre haosul si pilele de la Spitalul Judetean Suceava, in plina criza de coronavirus. continuă pe Antena3

Un barbat costumat intr-un tufis s-a ales cu dosar penal dupa ce a tusit in fata unui trecator, in Bucuresti

Un barbat, imbracat intr-un costum artizanal din frunze, asemanator unui tufis, a tusit in fata unei persoane care trecea pe strada, incercand sa faca o farsa.

Dosar penal pentru un pacient internat de urgenta care a omis sa precizeze ca venise din Norvegia si se afla in izolare

Inca un roman s-a ales cu un dosar penal, dupa ce s-a aflat ca nu a recunoscut la internare ca a venit dintr-o zona cu risc de imbolnavire cu COVID-19.

Coronavirus: Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, dupa ce medicii au reclamat conducerea la Politie

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa ce mai multi medici de la Spitalul Sf. loan din Bucuresti au reclamat la Politie ca la aceasta unitate medicala exista un cadru organizatoric defectuos in legatura cu combaterea coronavirusului.

Suceava: Dosar penal in rem, dupa ce la Spitalul Judetean 52 de cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus

Procurorii suceveni au deschis un dosar penal in rem pentru comiterea infractiunilor de zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu, dupa ce la Spitalul Judetean nu au fost luate masurile pentru prevenirea bolilor infecto-contagioase, iar 52 de.

Dosar penal la Aiud pentru nerespectarea distantei de 1 metru. Parchetul face cercetari pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Parchetul de pe langa Judecatoria Aiuda inregistrat miercuri, 25 martie, un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor,.

Dosar penal deschis la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala. Conducerea, reclamata pentru lipsa dotarii si a preventiei, dar si ca ar fi obligat medicii sa participe la cursuri si colocvii, desi Guvernul a sistat astfel de evenimente

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 din Capitala au anuntat, marti, ca deschid un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu. Demersul are la baza.

Parchetul General: O persoana care trebuia sa stea in izolare la domiciliu, prinsa in tren pe ruta Ploiesti-Bucuresti. Procurorii i-au deschis dosar penal

O persoana venita recent din Belgia si care avea obligatia sa stea in izolare la domiciliu a fost depistata de politistii de la Transporturi Feroviare Prahova intr-un tren pe ruta Ploiesti - Bucuresti. Procurorii au deschis in accest caz un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Femeie si copilul acesteia de 4 luni, internati cu suspiciune de coronavirus. Parchetul a deschis dosar penal

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia a inregistrat un nou dosar avand ca obiect savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

Administratorul unei firme din Sibiu, cercetat penal dupa ce oferea servicii de dezinfectie cu o substanta neavizata de Ministerului Sanatatii

Administratorul unei firme din Sibiu a intrat in vizorul politistilor dupa ce oferea servicii de dezinsectie, cu o substanta care nu era avizata de Ministerului Sanatatii. Potrivit unui comunicat al Inspec.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )