Libnet.ro
UNICEF

19:46

Dosar penal dupa haosul de la aeroportul din Cluj, unde mii de romani s-au inghesuit la avioanele care plecau spre Germania

Adevărul Adevărul,
Dosar penal dupa haosul de la aeroportul din Cluj, unde mii de romani s-au inghesuit la avioanele care plecau spre Germania

Dupa ce imaginile cu haosul de la Aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca au aparut in mass media procuroriiParchetului de pe langa Judecatoria Cluj Napoca au deschis un dosar penal privind infractiunea de zadarnicire a raspandirii bolilor. continuă pe Adevărul

Dosar penal dupa aglomeratia de pe Aeroportul din Cluj. Mii de romani s-au strans pentru a pleca in Germania

Un dosar penal a fost deschis dupa imaginile si informatiile aparute in spatiul public privind aglomeratia de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj.

VIDEO Aproape 2.000 de oameni care pleaca la munca in Germania s-au inghesuit pe aeroportul din Cluj Firma de recrutare, anchetata

Aproape 2. 000 de persoane din judete din Transilvania si Moldova au venit, joi, in parcarea din fata Aeroportului International Avram Iancu Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura. 23 Firma de recutare care a adus muncitorii pe Aeroportul din Cluj va fi anchetata.

Premierul Ludovic Orban, despre incidentul de pe Aeroportul din Cluj-Napoca: MAIm-a informat ca a fost demarata o ancheta pentru a stabili vinovatiile Ne asteptam sa plece peste 80.000 de romani

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat joi seara, dupa sfarsitul sedintei de Guvern, haosul care a avut loc pe Aeroportul International din Cluj Napoca, unde aproximativ 1. 500 de romani asteptau.

Imagini impresionante pe aeroportul din Cluj. Mii de romani asteapta sa plece la munca in Germania, in plina pandemie de coronavirus

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini impresionante surprinse joi dimineata pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. Mii de muncitori romani se vor intoarce la munca in strainatate.

Ancheta penala deschisa dupa imaginile cu imbulzeala de la aeroportul din Cluj

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban i-a cerut, joi, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului transporturilor Lucian Bode sa foloseasca toate parghiile pentru a-l trage la raspundere pe directorul aeroportului Cluj.

Dosar penal dupa ce zeci de persoane s-au adunat la o biserica din Iasi

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au anuntat ca au deschis un dosar penal, dupa ce zeci de persoane s-au adunat pe 21 martie in curtea unei biserici pentru a participa la slujba.

Ancheta penala la Timisoara, dupa ce zece bebelusi si 25 de cadre medicale au fost infectati cu coronavirus

Parchetul de pe langa Judecatoria din Timisoara a deschis dosar penal dupa ce 25 de cadre medicale si zece bebelusi au fost diagnosticati cu coronavirus.

CORONAVIRUS. Mii de oameni, buluc pe Aeroportul Avran Iancu din Cluj pentru a pleca la munca in Germania A fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor (VIDEO, FOTO)

Mii de romani au dat navala pe Aeroportul din Cluj pentru a pleca spre Germania cu una dintre cele 12 curse charter programate joi. Parcarea din fata Aeroportului Avram Iancu a devenit neincapatoare, iar romanii.

UPDATE Dosar penal in cazul spagii de la morga Spitalului Judetean Suceava Mai multi suceveni au reclamat ca li s-a cerut cate 100 de lei ca sa-si ridice rudele decedate

Parchetul Tribunalului Suceava a deschis un dosar penal dupa ce mai multi suceveni s-au plans ca angajatii de la morga Spitalului Judetean Suceava le-a cerut sapga cate 100 de lei pentru a-si putea ridica rudele decedate.

Dosar penal pentru un consilier local din judetul Suceava, dupa ce a publicat numele medicilor cu Covid-19

Dosar penal pentru un consilier local din orasul Campulung Moldovenesc care a publicat pe Facebook lista medicilor infectati cu coronavirus. Potrivit prefecturii Suceava, consilierul este cercetat acum pentru divulgare de informatii nedestinate publicitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )