Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dosarul Droguri pentru VIP-uri: Doua persoane au fost arestate preventiv, un al treilea suspect a primit arest la domiciliu

B1 B1,
Dosarul Droguri pentru VIP-uri: Doua persoane au fost arestate preventiv, un al treilea suspect a primit arest la domiciliu

Tribunalul Prahova a decis arestarea preventiva a doi dintre suspectii retinuti in dosarul cunoscut ca si Droguripentru VIP-uri. in schimb, cea de-a treia persoana care fusese initial retinuta de. continuă pe B1

Razvan Ciobanu, criza de nervi la audierile in dosarul Droguri pentru VIP-uri! Primele imagini

In dosarul Stupefiante pentru Vipuri au fost audiate nume grele din showbiz si anume Elis Armeanca, Ramona Badulescu si Razvan Ciobanu. Din primele informatii, Elis Armeanca este citat in calitate.

Razvan Ciobanu RUPE TACEREA in dosarul Droguri pentru VIP-uri: Cine consuma cocaina, de unde provenea si care sunt dealerii

Dosarul Droguri pentru Vip-uri se lasa cu acuzatii grave. Razvan Ciobanu, una dintre vedetele prezente la DIICOT Ploiesti, a ales sa clarifice lucrurile in privinta sa. Pentru a nu sta in.

TREI RETINERI in dosarul Droguri pentru Vip-uri: Audierile vedetelor continua

Continua audierile in dosarul Droguri pentru Vip-uri. Nume mari din show biz-ul romanesc, vedete din muzica, televiziune si moda sunt asteptate si vineri la sediul DIICOT din Ploiesti pentru audieri. Printre.

Arestari in dosarul Droguri pentru VIP-uri. Fiul cel mare al liderului trupei Directia 5, suspect in dosar

Doua persoane au fost arestate preventiv, vineri seara, de Tribunalul Prahova in dosarul Droguri pentru VIP-uri, instrumentat de procurorii DIICOT Ploiesti. Printre suspecti se afla creatorul de moda Razvan Ciobanu, cantaretul de manele Elis Armeanca, Carmin Ionescu, fiul liderului trupei Directia 5, Marian Ionescu. Acesta din urma are calitate de martor in cauza.

VIDEO Un cantaret de manele, implicat in dosarul Droguri pentru VIP-uri. Continua audierile

Scandalul Droguri pentru VIP-uri continua si vineri. Ziua a inceput la DIICOT Ploiesti cu sosirea la audieri a cantaretului de manele Elis Armeanca.

FOTO Trei masini s-au ciocnit in Focsani. Doua persoane au fost ranite

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Antrepozite din municipiu. Victimele au fost preluate si duse la Spitalul de Urgenta.

Procurorii DIICOT au destructurat un grup infractional specializat in trafic de droguri: Cel putin 15 persoane au fost arestate

Procurorii din cadrul DIICOT au retinut nu mai putin de 15 persoane acuzate de savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc, inclusiv trafic international. Mai mult, procurorii sustin ca liderii.

Oreste Teodorescu, despre implicarea n dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Este o facatura!

Jurnalistul Oreste Teodorescu afirma ca asa-zisa lui implicare in dosarul droguri pentru vedete este o facatura si va actiona in judecata pe oricine furnizeaza informatii false, spunand totusi ca a fost chemat luni la Ploiesti, acolo unde DIICOT a retinut trei persoane pentru trafic de droguri, scrie Mediafax.

Trei persoane, retinute de DIICOT in dosarul cocainei pentru VIP-uri

Trei persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul cocainei pentru VIP-uri. Mai multe vedete din showbizz au fost audiate de procurorii anti-mafia intr-un dosar legat de trafic si consum de.

Persoanele retinute n dosarul drogurilor pentru vedete le vindeau cocaina si cannabis - surse

Cele trei persoane retinute in dosarul de trafic de droguri in care mai multe vedete au fost audiate la sediul DIICOT Ploiesti sunt acuzate ca furnizau cocaina si cannabis unor persoane publice din Bucuresti si judetele limitrofe, la preturi cuprinse intre 50 de lei si 100 de euro, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )