Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dosarul furtului de tablouri din Olanda: Adrian Procop, acuzat ca a furat picturile de la Muzeul Kunsthal, prins in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Dosarul furtului de tablouri din Olanda: Adrian Procop, acuzat ca a furat picturile de la Muzeul Kunsthal, prins in Marea Britanie

Adrian Procop, acuzat ca a furat cele sapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, a fost prins in Marea Britanie, au declarat oficiali din Politia Romana vineri pentru Mediafax. Barbatul a fost prins joi, de Interpol Manchester, in urma unor informatii primite de la Interpol Bucuresti. continuă pe Hotnews

Jaful din Olanda. Adrian Procop, unul dintre cei acuzati de furtul tablourilor din Rotterdam, prins in Marea Britanie

Adrian Procop, acuzat ca a furat cele sapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, a fost prins in Marea Britanie, au declarat vineri, pentru Mediafax, oficiali din Politia Romana.

Adrian Procop, al patrulea hot al tablourilor din Olanda, a fost prins in Marea Britanie

Cel de-al patrulea hot implicat in furtul tablourilor din Olanda, Adrian Procop, a fost prins in Marea Britanie. in 15 iulie, procurorii DIICOT i-au trimis in judecata pe Radu Dogaru, Eugen Darie, Alexandru Bitu,.

Cel de-al patrulea hot al tablourilor din Olanda, prins in Marea Britanie

Cel de-al patrulea hot implicat in furtul tablourilor din Olanda, Adrian Procop, a fost prins in Marea Britanie, potrivit surselor de presa.

Adrian Procop, romanul acuzat ca a furat tablouri din Rotterdam, prins in Marea Britanie.

Adrian Procop, romanul acuzat ca a furat tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, a fost prins in Marea Britanie, potrivit unor surse din politie citate de Mediafax. Adrian Procop si Radu Dogaru sunt acuzati ca, in noaptea de 15 spre 16 octombrie 2012, au intrat prin efractie in Muzeul Kunsthal din Rotterdam, cu complicitatea lui Eugen Darie, de unde au furat sapte picturi in ulei si acuarele. De la muzeul din Rotterdam au fost furate atunci tablourile Tete dArlequin de Pablo .

Adrian Procop, unul dintre hotii de tablouri din Rotterdam, prins in Marea Britanie

Unul dintre hotii care au furat cele sapte tablouri din Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Adrian Pricop, a fost prins in Marea Britanie, potrivit PolitieiRomane. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2029 seconds )