Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan, audiat la DNA. Acesta a cerut vineri sa fie cercetat in arest la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan, audiat la DNA. Acesta a cerut vineri sa fie cercetat in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost dus, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat. Acesta se afla in arest preventiv de la sfarsitul lunii octombrie, iar astazi a fost si la Curtea Suprema unde a cerut cercetarea sa in arest la domiciliu invocand cauze medicale. continuă pe Adevărul

Gheorghe Stefan, audiat la DNA

Omul de afaceri Gheorghe Stefan este audiat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in dosarele in care este vizat.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, vineri, masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie cere masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos in dosarul Microsoft. in cazul primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care a fost adus vineri la.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos in dosarul Microsoft

DNA va cere schimbarea masurii arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru Dorin Cocos in dosarul Microsoft, au declarat surse judiciare, citate de agentia Mediafax.

Elena Udrea, citata maine la DNA in dosarul Microsoft

Elena Udrea este citata maine la DNA in dosarul Microsoft. Aceasta a parasit, cu putin timp in urma, Arestul central al Politiei Capitalei. Elena Udrea a declarat, marti seara, ca nu ar vrea sa spuna.

Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae admit acuzatiile procurorilor

Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae au declarat la instanta suprema, care trebuie sa ia o decizie privind masurile preventive in cazul lor in dosarul Microsoft, ca au admis acuzatiile procurorilor DNA si au colaborat cu acestia, informeaza Mediafax.

Sotul Alinei Bica, audiat la DNA. Acesta ar urma sa dea declaratii in urma denuntului afaceristului Ovidiu Tender

Sotul Alinei Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat.

Dorin Cocos, denunt in dosarul Microsoft. L-a mentionat pe Blaga, NU si pe Udrea

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, informeaza MEDIAFAX. Sursele citate nu a.

Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft mentionandu-l pe Blaga, nu si pe Udrea - surse

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Sursele citate nu au precizat care sunt persoanele nominalizate de Cocos, in schimb au mentionat ca firul marturisilor acestuia duce pana la Vasile Blaga.

Surse: Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft mentionandu-l pe Vasile Blaga

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. Sursele citate nu au precizat care sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )