Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dosarul privind agresarea ministrului Barbu: Peste 30 de persoane, in fata Sectiei 10 de Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Craciun si Alexe

Hotnews Hotnews,
 Dosarul privind agresarea ministrului Barbu: Peste 30 de persoane, in fata Sectiei 10 de Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Craciun si Alexe

Peste 30 de persoane au venit joi dimineata in fata Sectiei 10 Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Claudiu Craciun, Alexandru Alexe si pe ceilalti trei invinuiti in dosarul privind agresarea ministrului Daniel Barbu, chemati sa dea declaratii si sa fie instiintati ca au fost pusi sub acuzare. Claudiu Craciun, unul dintre liderii informali ai miscarii de contestare a proiectului minier de la Rosia Montana, a ajuns la sediul Sectiei 10 de Politie, unde a fost citat ca invinuit, alaturi de alte patru persoane, in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu. Acesta a stat de vorba cu grupul de sustinatori inainte de a intra la audieri. continuă pe Hotnews

Peste 30 de persoane ii sustin pe Claudiu Craciun si Alexandru Alexe in fata Sectiei 10 ...

Peste 30 de persoane ii sustin, joi dimineata, in fata Sectiei 10 Politie din Capitala, pe Claudiu Craciun, Alexandru Alexe si pe ceilalti trei invinuiti in dosarul privind agresarea ministrului Daniel Barbu, transmite Mediafax. Invinuitii au fost chemati sa dea declaratii si sa fie instiintati ca au fost pusi sub acuzare. Claudiu Craciun a stat de vorba cu grupul de sustinatori inainte de a intra la audieri. Protestatarii au pancate pe care scrie Statul recunoaste dreptul oricarei persoane .

Claudiu Craciun si Alexandru Alexe, invinuti in dosarul atacului asupra ministrului Barbu.

Claudiu Craciun si Alexandru Alexe au fost invinuti in dosarul atacului asupra masinii ministrului Daniel Barbu. Claudiu Craciun si Alexandru Alexe au fost citati, vineri, sa dea declaratii la Sectia 10 de Politie din Capitala, in calitate de faptuitori in dosarul in care se fac cercetari in dosarul agresarii lui Daniel Barbu. Citeste si: Cine este Claudiu Craciun, unul dintre cei acuzati de agresiunea asupra ministrului Culturii Claudiu Craciun, a declarat, la iesirea de la audieri, ca .

Claudiu Craciun si ceilati invinuiti in dosarul agresarii ministrului Daniel Barbu, sustinuti de peste 30 de persoane in fata Sectiei 10 de Politie

Peste 30 de persoane au venit joi dimineata in fata Sectiei 10 Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Claudiu Craciun, Alexandru Alexe si pe ceilalti trei invinuiti in dosarul privind agresarea ministrului Daniel Barbu, chemati sa dea declaratii si sa fie instiintati ca au fost pusi sub acuzare.

Cinci persoane, urmarite penal in dosarul vandalizarii masinii ministrului Culturii

Cinci persoane sunt urmarite penal in dosarul vandalizarii masinii ministrului Culturii Daniel Barbu. in acest dosar au fost audiate mai multe persoane printre care si Claudiu Craciun si Alexandru Alexe. Pe.

Cinci persoane acuzate de ultraj, in dosarul agresarii ministrului Barbu.

Lectorul universitar Claudiu Craciun, activistul Alexandu Alexe si alte trei persoane au fost pusi sub invinuire pentru ultraj contra bunelor moravuri, in dosarul privind distrugerea masinii ministrului Daniel Barbu. Anchetatorii nu doresc sa dea prea multe detalii despre acest dosar, sustinand ca este o ancheta in curs de desfasurare. Cei acuzati spun ca este de fapt un abuz si ca la baza acestui dosar ar fi presiuni guvernamentale. Mai mult, cei cercetati in aceasta cauza spun ca soferul .

Claudiu Craciun, unul dintre liderii miscarii de contestare a proiectului Rosia Montana, a fost pus sub acuzare in dosarul distrugerii masinii ministrului Culturii

Claudiu Craciun, unul dintre liderii informali ai miscarii de contestare impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, a fost pus sub acuzare, alaturi de Alexandru Alexe, pentru distrugere si ultraj in dosarul distrugerii masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, anunta B1 Tv. Claudiu Craciun si Alexandru Alexe fusesera citati vinerea trecuta sa dea declaratii la Sectia 10 de Politie din Capitala in calitate de faptuitori in acest dosar. Domnul Barbu m-a declarat deja vinovat la ora de maxima audienta. Integritatea fizica a domnului Barbu nu a fost niciodata pusa in pericol, a fost chestionata demnitatea dansului, sau ce a mai ramas din ea, a afirmat Claudiu Craciun, care si-a exprimat atunci speranta ca oamenii legii sa nu cedeze la presiunile guvernamentale.

UPDATE: Claudiu Craciun, acuzat de ULTRAJ si pus sub URMARIRE PENALA.

UPDATE: Claudiu Craciun este acuzat de ultraj si a fost pus sub urmarire penala, a anuntat avocatul sau, Daniel Giuglea, in fata Sectiei 10 Politie din Capitala. _ _ _ _ _ Peste 30 de persoane ii sustin, joi dimineata, in fata Sectiei 10 Politie din Capitala, pe Claudiu Craciun, Alexandru Alexe si pe ceilalti trei invinuiti in dosarul privind agresarea ministrului Daniel Barbu, transmite Mediafax. Invinuitii au fost chemati sa dea declaratii si sa fie instiintati ca au fost pusi sub .

Doua persoane urmarite penal in dosarul privind vandalizarea masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu

Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale fata de Claudiu Craciun, unul dintre liderii neoficiali ai miscarii de protest fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana, in dosarul vandalizarii autoturismului ministrului Culturii, Daniel Barbu. Alaturi de Craciun, mai este urmarit penal si activistul Alexandru Alexe.

Samsung are peste 30% din piata smartphone-urilor. Doua companii chineze sunt in top 5

Trimestrul trecut s-au vandut peste 250 milioane de smartphone-uri, cu 38% mai mult decat acum un an, iar Samsung are 31% din piata, iar Apple 13%, arata datele IDC. Top cinci este completat de Huawei, Lenovo si LG, iar Huawei a avut cea mai mare crestere de vanzari, 76%.

Emirates Airline negociaza o comanda record de peste 30 miliarde de dolari de la Boeing

Compania Emirates Airline se afla in negocieri avansate cu Boeing pentru achizitia a pana la 100 de avioane de pasageri de cursa lunga. Tranzactia ar putea depasi 30 de miliarde de dolari, noteaza Financial T.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )