Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cinci persoane acuzate de ultraj, in dosarul agresarii ministrului Barbu.

România Liberă România Liberă,
Cinci persoane acuzate de ultraj, in dosarul agresarii ministrului Barbu.

Lectorul universitar Claudiu Craciun, activistul Alexandu Alexe si alte trei persoane au fost pusi sub invinuire pentru ultraj contra bunelor moravuri, in dosarul privind distrugerea masinii ministrului Daniel Barbu. Anchetatorii nu doresc sa dea prea multe detalii despre acest dosar, sustinand ca este o ancheta in curs de desfasurare. Cei acuzati spun ca este de fapt un abuz si ca la baza acestui dosar ar fi presiuni guvernamentale. Mai mult, cei cercetati in aceasta cauza spun ca soferul . continuă pe România Liberă

Cazul vandalizarii masinii lui Daniel Barbu: Cinci persoane sunt urmarite penal

Cinci persoane sunt urmarite penal in cazul vandalizarii masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, informeaza Agerpres.

Cinci persoane, urmarite penal in dosarul vandalizarii masinii ministrului Culturii

Cinci persoane sunt urmarite penal in dosarul vandalizarii masinii ministrului Culturii Daniel Barbu. in acest dosar au fost audiate mai multe persoane printre care si Claudiu Craciun si Alexandru Alexe. Pe.

Claudiu Craciun si Alexandru Alexe, invinuti in dosarul atacului asupra ministrului Barbu.

Claudiu Craciun si Alexandru Alexe au fost invinuti in dosarul atacului asupra masinii ministrului Daniel Barbu. Claudiu Craciun si Alexandru Alexe au fost citati, vineri, sa dea declaratii la Sectia 10 de Politie din Capitala, in calitate de faptuitori in dosarul in care se fac cercetari in dosarul agresarii lui Daniel Barbu. Citeste si: Cine este Claudiu Craciun, unul dintre cei acuzati de agresiunea asupra ministrului Culturii Claudiu Craciun, a declarat, la iesirea de la audieri, ca .

Cinci persoane puse sub invinuire in dosarul ministrului Culturii Daniel Barbu

Cinci persoane au fost puse sub invinuire in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu. Acestea au fost citate pentru a li se aduce la.

Cinci persoane, retinute in urma unor PERCHEZITII la o retea care opera fraude bancare.

Cinci persoane au fost ridicate, joi dimineata, in urma a 16 perchezitii, intr-un dosar privind fraude bancare cu un prejudiciu de aproximativ 1,5 milioane de lei, potrivit unor surse din Politia Capitalei, citate de gandul. info. Perchezitiile au avut loc in Bucuresti, Ilfov, Ialomita si Giurgiu Actiunea a vizat o grupare formata din 18 persoane, insa pe numele a cinci dintre ele au existat mandate de aducere. Potrivit anchetatorilor, suspectii luau credite bancare prin intermediul unor .

Spania: Cinci persoane au murit intoxicate dupa o scurgere de gaze intr-o mina de carbune

Cinci persoane au murit luni intoxicate in urma unei scurgeri de gaz intr-o mina de carbune din apropiere de Leon, in nord-vestul Spaniei, informeaza Daily Star. Alte cinci persoane au fost transportate la.

Cinci persoane suspectate de fraude bancare de 1,5 milioane lei, ridicate in urma unor perchezitii

Cinci persoane au fost ridicate joi dimineata, in urma unor perchezitii intr-un dosar privind fraude bancare de 1,5 milioane de lei. Politistii au descins in 16 locuinte din Bucuresti, Ilfov, Ialomita si.

Claudiu Craciun si ceilati invinuiti in dosarul agresarii ministrului Daniel Barbu, sustinuti de peste 30 de persoane in fata Sectiei 10 de Politie

Peste 30 de persoane au venit joi dimineata in fata Sectiei 10 Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Claudiu Craciun, Alexandru Alexe si pe ceilalti trei invinuiti in dosarul privind agresarea ministrului Daniel Barbu, chemati sa dea declaratii si sa fie instiintati ca au fost pusi sub acuzare.

Dosarul privind agresarea ministrului Barbu: Peste 30 de persoane, in fata Sectiei 10 de Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Craciun si Alexe

Peste 30 de persoane au venit joi dimineata in fata Sectiei 10 Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Claudiu Craciun, Alexandru Alexe si pe ceilalti trei invinuiti in dosarul privind agresarea ministrului Daniel Barbu, chemati sa dea declaratii si sa fie instiintati ca au fost pusi sub acuzare. Claudiu Craciun, unul dintre liderii informali ai miscarii de contestare a proiectului minier de la Rosia Montana, a ajuns la sediul Sectiei 10 de Politie, unde a fost citat ca invinuit, alaturi de alte patru persoane, in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu. Acesta a stat de vorba cu grupul de sustinatori inainte de a intra la audieri.

Cinci persoane au fost ridicate dintr-un salon de masaj erotic din Bucuresti

Un barbat si patru femei au fost ridicati, joi, dintr-un salon de masaj erotic aflat in Bucuresti, cei cinci fiind suspectati de prostitutie si proxenetism, informeaza Politia Capitalei. Potrivit sursei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )