Libnet.ro
UNICEF

06:00

Emirates Airline negociaza o comanda record de peste 30 miliarde de dolari de la Boeing

B1 B1,
Emirates Airline negociaza o comanda record de peste 30 miliarde de dolari de la Boeing

Compania Emirates Airline se afla in negocieri avansate cu Boeing pentru achizitia a pana la 100 de avioane de pasageri de cursa lunga. Tranzactia ar putea depasi 30 de miliarde de dolari, noteaza Financial T. continuă pe B1

Emirates Airline negociaza o comanda record cu Boeing

Compania Emirates Airline, cu sediul in Dubai, se afla in negocieri avansate cu Boeing pentru achizitia a pana la 100 de avioane de pasageri de cursa lunga, intr-o tranzactie care ar putea depasi 30 de miliarde de dolari, potrivit Financial Times.

Ford se asteapta la un profit de peste 8 miliarde in 2013

Ford Motor, al doilea producator auto american, and si-a revizuit in cre and stere estimarile privind profitul din acest an, pe fondul cre and sterii solide inregistrate pe piata interna and si a evolutiei bune din China and si Europa, compania asteptandu-se la un profit de peste opt miliarde dolari, potrivit Bloomberg.

Ford se asteapta la un profit de peste 8 miliarde dolari in 2013

Ford Motor, al doilea producator auto american, si-a revizuit in crestere estimarile privind profitul din acest an, pe fondul cresterii solide inregistrate pe piata interna si a evolutiei bune din China si Europa, compania asteptandu-se la un profit de peste opt miliarde dolari, potrivit Bloomberg.

Romania - Grecia: Peste 30.000 de bilete au fost vandute

Interes mare in jurul partidei Romania - Grecia, din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Pana vineri, se vandusera aproximativ 30. 000 de tichete. Oficialii FRF se asteapta ca partida cu grecii sa se desfasoare cu casa inchisa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )