Libnet.ro
UNICEF

11:45

DOSARUL TRANSFERURILOR: Peste 10 milioane de dolari vor fi confiscati de la condamnati

Antena3 Antena3,
DOSARUL TRANSFERURILOR: Peste 10 milioane de dolari vor fi confiscati de la condamnati

Curtea de Apel Bucuresti a decis luni obligarea celor opt inculpati din dosarul transferurilor din fotbal la plata unor despagubiri catre ANAF si catre cluburile sportive implicate, precum si confiscarea. continuă pe Antena3

DOSARUL TRANSFERURILOR. Ani grei de puscarie pentru mogulii fotbalului.

Premiera in fotbalul romanesc: o instanta a dat pedepse de pana la 8 ani inchisoare pentru transferarea ilegala in strainatate a 12 fotbalisti. Au fost condamnati opt oameni importanti din fotbal, presedinti de club si impresari, printre care se numara fratii Ioan si Victor Becali, Cristian Borcea sau George Copos. Acestia au fost trimisi in judecata in 2008, fiind acuzati ca au produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane dolari in dauna statului si de peste 10 milioane dolari in dauna .

Dosarul Transferurilor, sumele ce trebuie restituite

Iata sumele pe care le vor avea de restituit in Dosarul Transferurilor George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Gica Popescu, Mihai Stoica, Cristi Borcea si Jean Padureanu. Cele mai mari ii revin lui Giovani, cu peste 5 milioane de dolari, urmat de Victor Becali cu 1,7 milioane si Cristi Borcea cu 1 milion. Sumele au fost calculate ca impozite pentru transferuri ale jucatorilor ce au fost realizate prin intermediul firmelor offshore. Acestor societati din paradisurile fiscale li se incredintasera drepturile de transfer ale jucatorilor pentru a evita Fiscul din Romania.

Dosarul Transferurilor: Fratii Becali, Borcea, Gica Popescu, Copos, Stoica si Padureanu au de restituit 10 milioane de dolari statului

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat luni, pe langa pedepsele cu inchisoare dictate in Dosarul Transferurilor, confiscarea unor sume de bani de la cei 8 oameni de fotbal judecati in acest caz, in valoare.

Dosarul Transferurilor: Condamnari la inchisoare cu executare pentru fratii Becali, Copos, Borcea si MM

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat sentintele din dosarul Transferurilor, in care sunt implicate nume importante din fotbalul romanesc. A plouat cu condamnari cu executare pentru greii fotbalului care au dirijat transferurile din ultimele doua decenii. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti, iar cei implicati mai au o ultima cale de atac, la inalta Curte de Casatie si Justitie. in mod normal, din practica judiciara, sansele ca pedepsele sa se schimbe in Recurs sunt mici. insa este orice posibil, din moment ce la Tribunal toti fusesera initial achitati.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Netoiu: Nu poti sa dai 7-8 ani de inchisoare fara probe.

Fostul actionar al cluburilor Dinamo si Universitatea Craiova, Gigi Netoiu, a declarat, la Dolce Sport, ca sentintele dictate luni, de Curtea de Apel Bucuresti in Dosarul Transferurilor, sunt exagerate si nu se justifica pe baza probelor existente, scrie Mediafax. Nu exista nicio proba. Nu poti sa te joci cu asemenea lucruri si sa dai 7-8 ani de inchisoare. De trei ani si jumatate, nu au venit cu niciun fel de proba. Nu s-a demonstrat ca au fost bani luati de vreo persoana, nu s-a facut vreo .

Dosarul Transferurilor: Suma colosala confiscata de la condamnati

Pe langa pedepsele cu inchisoare dictate in Dosarul Transferurilor, Curtea de Apel Bucuresti a hotarat confiscarea unor sume de bani de la cei opt oameni de fotbal judecati in acest caz, in valoare totala de peste 9,2 milioane de dolari si aproape 800. 000 de euro.

Dosarul Transferurilor: Fratii Becali, Borcea, Gica Popescu, Copos, Stoica si Padureanu au de restituit sute de mii de dolari

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat luni, pe langa pedepsele cu inchisoare dictate in Dosarul Transferurilor, confiscarea unor sume de bani de la cei 8 oameni de fotbal judecati in acest caz, in valoare.

Vezi ce sume importante de bani vor fi obligati sa returneze cei opt inculpati din Dosarul Transferurilor

Pe langa condamnarile cu inchisoarea, Curtea de Apel Bucuresti a decis, luni, obligarea celor opt inculpati din Dosarul Transferurilor la plata unor despagubiri catre ANAF si catre cluburile sportive implicate, precum si confiscarea unor importante sume de bani, informeaza Agerpres.

George Copos, cinci ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor; Mihai Stoica - patru ani, Cristi Borcea - sapte ani, Ioan Becali - opt ani, Gica Popescu - trei ani

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, luni, sa-l condamne pe George Copos patronul Rapidului) la cinci ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, informeaza RealitateaTV. Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel. In data de 3 aprilie 2012, toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor au fost achitati de catre Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca faptele nu exista. Revenim cu detalii.

VIDEO George Copos, cinci ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor; Mihai Stoica - patru ani, Cristi Borcea - sapte ani, Ioan Becali - opt ani, Gica Popescu - trei ani

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, luni, sa-l condamne pe George Copos patronul Rapidului) la cinci ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, informeaza RealitateaTV. Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte. In data de 3 aprilie 2012, toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor au fost achitati de catre Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca faptele nu exista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )