Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce dotari are cel mai modern liceu de la tara din Romania. A costat peste 6 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Ce dotari are cel mai modern liceu de la tara din Romania. A costat peste 6 milioane de euro

In comuna Vorona, judetul Botosani se afla unul dintre cele mai moderne licee de la tara, din Romania. Pentru modernizarea acestuia au fost investite 6 milioane de euro si dispune de conditii europene pentru educatie. Reprezentatii liceului spun ca promovabilitatea a crescut odata cu imbunatatirea substantiala a conditiilor. continuă pe Adevărul

A fost inaugurat cel mai modern complex educational din invatamantul preuniversitar de stat din Capitala. Cat a costat

In sectorul 4 al Capitalei a fost reabilitata fosta Scoala Generala Nr. 100 - Colegiul Tehnic Petru Rares, absorbita de Scoala Gimnaziala nr. Costurile reabilitarii si modernizarii s-au ridicat la aproximativ 2 milioane de euro. Complexul educational cuprinde scoala, gradinita si after-school.

Elisabeta Lipa: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa

Presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, afirma ca Romania are cel mai bun lot de .

Totul despre anul scolar 2019-2020: anul cu cel mai mic numar de elevi din`90 incoace Structura, calendarul examenelor nationale si problemele nerezolvate

Anul scolar 2019-2020 care incepe luni marcheaza un record negativ postdecembrist in evolutia efectivelor de elevi din invatamantul preuniversitar, fiind pentru prima data cand numarul acestora scade sub trei milioane. Astfel, doar 2,8 milioane de elevi incep de luni cursurile anului scolar 2019-2020, iar la catedra sunt 215. 289 de profesori. Ministerul Educatiei ii asteapta in 17. 464 de scoli, dintre care 6. 293 au personalitate juridica, iar 11. 171 sunt structuri arondate acestora.

Aeroport privat de 100 de milioane de euro facut la Caransebes. Vreau sa fie cel mai modern si mai frumos din Romania

Gabriel Olariu, actionarul principal al firmei care are in concesiune aeroportul din Caransebes, judetul Caras-Severin, a demarat proiectul de modernizare al obiectivului.

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

Romania are cea mai valoroasa echipa de canotaj tineret din Europa! 9 medalii de aur!

Romania a fost reprezentata la Campionatele Europene de Canotaj Tineret- U23 de la Ioannina, Grecia, de nu mai putin de 14 echipaje si 49 de sportivi, iar rezultatele obtinute plaseaza tara noastra in fruntea clasamentului european pe natiuni.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

SUA si-au retras cel mai avansat sistem mobil anti-racheta din Romania! Detalii de ultim moment

Statele Unite au retras din Romania cel mai avansat sistem mobil anti-racheta - THAAD Teminal High Altitude Area Defense). Armamentul a fost desfasurat in tara noastra in luna aprilie pentru perioada in.

Raport Eurostat: Romania are cele mai multe decese premature in Uniunea Europeana

Un raport Eurostat scoate la iveala ca Romania este tara cu cele mai multe decese premature din Uniunea Europeana. Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care.

Cel mai cool selfie nu include vreo vedeta, dar a facut inconjurul lumii

De-a lungul anilor, au existat mai multe selfie-uri care au devenit virale si au facut valuri pe retelele sociale. Niciuna dintre ele nu este insa la fel de speciala precum cele de mai jos. Fotografiile de mai jos sunt promovate ca fiind cele mai cool selfie-uri din toate timpurile. Motivul principal are legatura cu unicitatea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )