Libnet.ro
UNICEF

08:00

A doua amanare a lui Iohannis pentru Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
A doua amanare a lui Iohannis pentru Republica Moldova

Noul presedinte al Romaniei ar fi vrut sa faca prima sa vizita oficiala la Chisinau, doar ca buluceala politica din Republica Moldova a anulat aceasta idee. Si nu doar presedintele Romaniei, ci orice alt sef de stat din Uniunea Europeana si-ar fi amanat o vizita programata la Chisinau. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Doar o alianta PLDM-PD-PL poate continua reformele in Republica Moldova

Accelerarea reformelor in Republica Moldova este posibila numai daca partidele pro-europene vor forma o alianta si vor guverna impreuna. Acest mesaj a fost transmis de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in cadrul unei intrevederi cu ambasadorul RM la Bucuresti, Iurie Renita.

Justitia tolereaza abuzurile politistilor din Republica Moldova

Ministerul Justitiei, Procuratura Generala si Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova ignora incalcarile drepturilor omului in cadrul procedurii retinerii sau arestului preventiv. Declaratia a fost facuta de avocatii organizatiei Amnesty International Moldova in cadrul unei conferinte de presa.

Klaus Iohannis, pentru TV5 Monde: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue cu mare intensitate

Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue la scara mare si cred ca de la inceputul mandatului meu am dat semnale foarte clare in acest sens, a declarat presedintele Klaus Iohannis pentru postul TV5 Monde.

Republica Moldova: Iurie Leanca, intalnire cu liberalii pentru a ii convinge sa sustina noul Guvern

Iurie Leanca, intalnire cu liberalii pentru a ii convinge sa sustina noul GuvernPremierul Moldovei, Iurie Leanca, s-a intalnit, miercuri, cu membrii grupului parlamentar al Partidului Liberal pentru a incerca .

Klaus Iohannis ar putea vizita Republica Moldova la sfarsitul lunii februarie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, intentioneaza sa efectueze o vizita de lucru la Chisinau, transmite IPN, cu referire la serviciul de presa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene de la Chisinau.

Klaus Iohannis sugereaza ca toate partidele pro-europene din Republica Moldova sa faca parte din Guvern: Un guvern cu o viziune unitara proeuropeana este de preferat oricarei alte solutii de compromis

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, prilej cu care a subliniat ca rezultatul votului din 30 noiembrie 2014 trimite la o formula de compunere a puterii executive in care responsabilitatea parcursului democratic al Republicii Moldova sa fie impartita intre toate partidele proeuropene, potrivit unui comunicat de presa. Practic, Iohannis sugereaza ca toate cele trei partide pro-europene de la Chisinau sa faca parte din Guvern, in conditiile in care negocierile politice din ultimele saptamani au conturat o majoritate din care lipseste Partidul Liberal al lui Mihai Ghimpu.

Republica Moldova: Iurie Leanca vrea sa ii convinga pe liberali sa ii sustina Guvernul

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Iurie Leanca, s-a intalnit, miercuri, cu membrii grupului parlamentar al Partidului Liberal pentru a incerca sa-i convinga sa sustina Cabinetul de ministri si programul de guvernare, relateaza IPN in pagina electronica, informeaza Mediafax.

VIDEO: Pirate Bay s-a relansat cu ajutorul unui data center ascuns in Republica Moldova

The Pirate Bay, cel mai cunoscut hub de torrenti ilegali, s-a relansat cu un logo nou, inspirational, o pasare Phoenix cu aripi de foc, si o strategie noua pentru ca serverele sa nu mai poata fi sparte si sechestrate, potrivit theregister. co. uk.

Klaus Iohannis pentru TV5 Monde: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue cu mare intensitate

Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue la scara mare si cred ca de la inceputul mandatului meu am dat semnale foarte clare in acest sens, a declarat presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu acordat postului francez TV5 Monde, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )