Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis sugereaza ca toate partidele pro-europene din Republica Moldova sa faca parte din Guvern: Un guvern cu o viziune unitara proeuropeana este de preferat oricarei alte solutii de compromis

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis sugereaza ca toate partidele pro-europene din Republica Moldova sa faca parte din Guvern: Un guvern cu o viziune unitara proeuropeana este de preferat oricarei alte solutii de compromis

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, prilej cu care a subliniat ca rezultatul votului din 30 noiembrie 2014 trimite la o formula de compunere a puterii executive in care responsabilitatea parcursului democratic al Republicii Moldova sa fie impartita intre toate partidele proeuropene, potrivit unui comunicat de presa. Practic, Iohannis sugereaza ca toate cele trei partide pro-europene de la Chisinau sa faca parte din Guvern, in conditiile in care negocierile politice din ultimele saptamani au conturat o majoritate din care lipseste Partidul Liberal al lui Mihai Ghimpu. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Doar o alianta PLDM-PD-PL poate continua reformele in Republica Moldova

Accelerarea reformelor in Republica Moldova este posibila numai daca partidele pro-europene vor forma o alianta si vor guverna impreuna. Acest mesaj a fost transmis de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in cadrul unei intrevederi cu ambasadorul RM la Bucuresti, Iurie Renita.

Klaus Iohannis, asteptat la meciul Simonei Halep din Fed Cup la Galati: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cap, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

FOTO: Klaus Iohannis: Memoria presedintelui Richard von Weizsacker va fi pentru totdeauna pretuita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, in cartea de condoleante deschisa la sediul Ambasadei Republicii Federale Germania, in memoria fostului presedinte Richard von Weizsacker. Iohannis a postat pe Facebook un mesaj, dupa semnarea in cartea de condoleante de la Ambasada Germaniei.

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

SPP a verificat locul desfasurarii intalnirii dintre Romania si Spania, din Fed Cup, unde e asteptat Klaus Iohannis

Romania si Spania se vor duela in acest weekend 7-8 februarie 2015), in cadrul celei de-a doua Grupe Mondiale de FedCup. La Galati, acolo unde se vor disputa meciurile, va fi prezent si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis va fi la Galati, la invitatia Simonei Halep, pentru a asista la FedCup. SPP a inspectat deja zona

Romania si Spania se vor duela in acest weekend 7-8 februarie 2015), in cadrul celei de-a doua Grupe Mondiale de FedCup. La Galati, acolo unde se vor disputa meciurile, va fi prezent si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis se intalneste maine cu reprezentantii Academiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste maine cu reprezentantii Academiei Romane, a informat seful statului prin intermediul paginii de Facebook. Iohannis a declarat ca isi doreste sa cunoasca opinia unor.

Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu reprezentantii Academiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu reprezentantii Academiei Romane, a informat seful statului prin intermediul paginii de Facebook. Iohannis a declarat ca isi doreste sa cunoasca opinia.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tinerii magistrati

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat astazi la Cotroceni pe absolventii Institutului National al Magistraturii pentru a ciocni o cupa de samapanie. Iohannis le-a reamintit tinerilor magistrati ca nimeni nu este mai presus de lege.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )