Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua avioane de tip Mirage 2000 ale Armatei franceze cauta aeronava Air Algerie

B1 B1,
Doua avioane de tip Mirage 2000 ale Armatei franceze cauta aeronava Air Algerie

Doua avioane de tip Mirage 2000 ale Armatei franceze cauta aeronava companiei Air Algerie, disparuta joi in nordul Mali cu 116 persoane la bord. Cele doua avioane vor efectua o misiune de cautare intre ultimul. continuă pe B1

Doua avioane de tip Mirage 2000 ale Armatei franceze cauta aeronava Air Algerie

Doua avioane de tip Mirage 2000 ale Armatei franceze cauta aeronava companiei Air Algerie, disparuta joi in nordul Mali cu 116 persoane la bord, a anuntat la Paris Statul Major al armatei, citat de AFP. Cele doua.

Separatistii pro-rusi au doborat doua avioane de lupta ale Ucrainei

Rebelii pro-rusi au doborat doua avioane de lupta ucrainene, a declarat, astazi, un purtator de cuvant al operatiunilor armatei ucrainene, potrivit Business Insider.

Doua avioane ucrainene de lupta, doborate in estul Ucrainei

Inca doua avioane militare ucrainene au fost doborate deasupra estului separatist al Ucrainei, transmite un purtator de cuvant al armatei ucrainene. Lovitura vine in contextul in care joia trecuta un avion civil al Malaysia Airlines a fost doborat cel mai probabil de o racheta, iar toti cei 298 de oameni aflati la bord au murit.

Kievul acuza Rusia ca ar fi lansat rachetele care au doborat cele doua avioane de vanatoare

Ucraina a afirmat ca cele doua avioane de vanatoare doborate miercuri intr-o zona aflata sub controlul rebelilor au fost atinse de rachete lansate de pe teritoriul Rusiei, relateaza AFP. Doua dintre avioanele n.

Doua avioane de vanatoare, doborate in estul Ucrainei

Doua avioane de vanatoare au fost doborate miercuri in estul Ucrainei, a anuntat un purtator de cuvant al operatiunii antiteroriste, conduse de fortele ucrainene, informeaza AFP.

Doua avioane de vanatoare au fost doborate in estul Ucrainei

Doua avioane de vanatoare au fost doborate in estul Ucrainei, potrivit unui purtator de cuvant militar, transmite AFP. Stire in curs de actualizare.

Ucraina: Doua avioane de vanatoare, doborate in estul tarii

Doua avioane de vanatoare ucrainene au fost doborate, miercuri, in estul Ucrainei, relateazaB1 TV. Potrivit primelor informatii, pilotii s-au catapultat inainte de impactul cu solul, astfel ca nu s-au.

Doua avioane de vanatoare, doborate in estul Ucrainei

Doua avioane de vanatoare au fost doborate, miercuri, in estul Ucrainei, informeaza AFP, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )