Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doua luni in Europa, calatorind romaneste in anii comunismului biruitor

Adevărul Adevărul,
Doua luni in Europa, calatorind romaneste in anii comunismului biruitor

In volumul Doua luni in Europa, calatorind romaneste in anii comunismului biruitor, de Silvia Colfescu, volum publicat de Editura Vremea, sunt povestite aventurile pline de haz ale unui cuplu de romani, in acelasi timp inventivi si neajutorati, care infrunta pentru prima oara primejdiile si splendorile unei calatorii in strainatate, plecand din Romania mizera a anilor 80. continuă pe Adevărul

Cat au slabit ambasadorii NuExistaNuSePoate 2020 dupa doua luni si jumatate

12 femei si, in premiera, un barbat, selectati drept ambasadori ai campaniei NuExistaNuSePoate, editia a patra, sunt acum aproape de nerecunoscut dupa ce, timp de doua luni si jumatate, au urmat un program de transformare, incluzand tratamente faciale si corporale neinvazive de ultime generatie, in clinici si saloane partenere Top Line din localitatile in care traiesc.

Orban: Pe Firea au apucat-o investitiile in ultimele doua luni de mandat. Porcul nu se ingrasa in Ajun

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, mericuri, ca primarul general al Capitalei s-a apucat sa faca investitii, in ultimele doua luni de mandat. El i-a transmis edilului Gabriela Firea ca lucrurile nu se fac pe ultima suta de metri, porcul nu se ingrasa in Ajun.

ORBAN: Pe Firea au apucat-o investitiile in ultimele doua luni de mandat

Premierul Ludovic Orban i-a reprosat azi primarului general Gabriela Firea ca a inceput sa faca investitii in ultimele doua luni de mandat, adaugand ca porcul nu se ingrasa in Ajun .

Cum a anuntat DSP Dolj un bebelus de doua luni ca intra in carantina. L-au pus sa dea si cu subsemnatul

Tanara din Craiova care incearca de 10 zile sa-si inmormanteze mama a primit un mesaj telefonic de la Directia de Sanatate Publica prin care era anuntata ca fiul sau, in varsta de doua luni, trebuie sa intre in carantina.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )