Libnet.ro
UNICEF

07:15

Doua noi cazuri de COVID-19. Al cincilea pacient aflat in contact cu fostul politist internat in spitalul MAI si un barbat din Iasi

Adevărul Adevărul,
Doua noi cazuri de COVID-19. Al cincilea pacient aflat in contact cu fostul politist internat in spitalul MAI si un barbat din Iasi

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Bucuresti. Este vorba de o femeie in varsta de 43 de ani, contact la fostului politist care a mintit ca nu a fost plecat din tara. in acelasi timp, autoritatile au confirmat si al 31-lea caz de imbolnavire. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi care a calatorit in Venetia. continuă pe Adevărul

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 47

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 47.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Bucuresti. Bilantul total ajunge la 35 de imbolnaviri

Inca trei cazuri confirmate cu noul coronavirus, numarul cazurilor ajungand la nivel national la 35, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticatei in Bucuresti

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

11 noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in Bucuresti

ACTUALIZARE - inca 3 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate marti seara. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 28 de cazuri. --- Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

12 noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in tara

ACTUALIZARE - Cazul numarul 29 de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat, marti seara, in Bucuresti. --- * ACTUALIZARE - inca 3 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate marti seara. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 28 de cazuri. --- Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Trei noi cazuri de coronavirus in Romania. Numarul celor infectati creste la 35

Trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri dupa-amiaza.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri de coronavirus. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 35

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 35, dupa ce miercuri dupa amiaza au fost confirmate alte trei noi cazuri. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

Opt noi cazuri de coronavirus in Bucuresti

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate marti in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare .

Opt noi cazuri de infectare cu coronavirus in Bucuresti. Un copil de trei ani si o femeie insarcinata, printre bolnavi

Autoritatile au anuntat, in aceasta dupa-amiaza, opt noi cazuri de infectare cu coronavirus in Bucuresti, iar printre bolnavi se numara un copil de numai trei ani, dar si o femeie insarcinata.

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in Bucuresti

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )