Libnet.ro
UNICEF

16:15

Doua orase din Alba au depasit rata de 6 cazuri la mia de locuitori. Peste 100.000 de teste, de la inceputul pandemiei

Adevărul Adevărul,
Doua orase din Alba au depasit rata de 6 cazuri la mia de locuitori. Peste 100.000 de teste, de la inceputul pandemiei

Doua orase din Alba au depasit incidenta de 6 cazuri de COVID-19, la mia de locuitori, in ultimele 14 zile. Judetul se afla la o incedenta de 3,96. continuă pe Adevărul

COVID-19 a lovit un oras din judetul Hunedoara. Rata infectarilor a depasit 3 cazuri la mia de locuitori

COVID-19 a lovit inca un oras din judetul Hunedoara. Rata infectarilor a depasit 3 cazuri la mia de locuitor, iar noi restrictii au fost impuse.

Municipiul Suceava a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Municipiul Suceava a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori si urmeaza sa fie stabilite masurile suplimentare de restrictie ce urmeaza a fi aplicate pentru reducerea numarului de infectari cu noul coronavirus.

Coronavirus in lume: Numarul de cazuri s-a triplat in Polonia in mai putin de o luna India a devenit a doua tara din lume care trece de 8 milioane de cazuri

Europa se lupta cu al doilea val al pandemiei de coronavirus, Franta si Germania anuntand ieri ca intra din nou in carantina, intr-o forma sau alta. India a devenit a doua tara din lume care depaseste pragul de 8 milioane de cazuri, iar expertii britanici avertizeaza ca Anglia ar putea ajunge la 200. 000 de imbolnaviri pe zi, in perioada urmatoare. Potrivit worldometers. info, in prezent sunt 44. 655 de cazuri la nivel global, din care 1. 410 decese si 32. 108 de pacienti vindecati. 05 Franta raporteaza din nou aproape 50. 000 de noi cazuri Covid 20:41 Dr. Fauci critica raspunsul SUA in fata pandemiei: Oamenii au fost ridiculizati pentru ca purtau masti 20:30 Suedia: Record de infectari, recomandarile de limitare a contactelor extinse la noi regiuni 18. 06 Parlamentul spaniol a prelungit starea de urgenta pana in luna mai 17. 10 Cercetatorii au identificat o mutatie a coronavirusului provenita din Spania care s-a extins in restul Europei.

Masca de protectie, obligatorie si in spatiile deschise din municipiul Bistrita Se suspenda activitatea in interiorul localurilor, dupa ce rata de infectare cu Covid-19 a depasit 3 la mia de locuitori

Masca de protectie devine obligatorie si in municipiul Bistrita si alte cateva localitati din jur, dupa ce incidentei cazurilor de COVID-19 a depasit 3 la mia de locuitori. Restrictii.

Nelu Tataru: Romania ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID pe zi Raed Arafat: 368 de localitati au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Romania are chiar de joi capacitatea de a prelucra 50. 000 de teste COVID-19 pe zi. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a informat ca, la acest moment,.

COVID 19 in judetul Hunedoara. Tot mai multe localitati depasesc 3 cazuri la mia de locuitori

A crescut numarul localitatilor in care incidenta cazurilor de Covid 19 a depasit 3 la mia de locuitori, arata cel mai recent raport.

VIDEO Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la mie Arafat: Sunt discutii pentru carantinarea unor localitati, dar exista reticenta

Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la o mie de locuitori, cu 15 mai mult fata de ziua precedenta, spune secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit acestuia, sunt discutii pentru carantinarea mai multor localitati, insa in multe zone, chiar si acolo unde rata de infectare a depasit 8-9 la mie, exista o reticenta fata de aceasta masura.

Orban: Obiectivul nostru trebuie sa fie sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri. Arafat: 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca obiectivul este sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, incercand sa afectam cat mai putin economia. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca sunt 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri.

Un incendiu puternic a izbucnit la o scoala gimnaziala din Alba: Elevii au fost evacuati (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit la Scoala Gimnaziala din Sancel, judetul Alba, manifestandu-se la etajul si acoperisul institutiei. Incidentul a avut loc, joi, iar in acel moment toti cei 40 de elevi care.

Doua adolescente din Maramures au pus autoritatile pe jar, dupa ce si-au inscenat rapirea

Doua fete, in varsta de 13 si 14 ani, au alertat autoritatile din Maramures, dupa ce si-au inscenat rapirea, relateaza adevarul. ro. Fata in varsta de 14 ani i-ar fi trimis mamei ei mesaje prin care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )