Libnet.ro
UNICEF

06:45

Doua persoane din Timisoara diagnosticate cu coronavirus s-au vindecat cu un cocktail de medicamente

Antena3 Antena3,
Doua persoane din Timisoara diagnosticate cu coronavirus s-au vindecat cu un cocktail de medicamente

Vin si vesti bune in cazul epidemiei de coronavirus. Doua persoane din Timisoara diagnosticate cu noul virus s-au vindecat, dupa ce au fost tratate cu un cocktail de medicamente folosite pentru HIV si gripa. continuă pe Antena3

Eleva de 16 ani, din Timisoara, infectata cu coronavirus, s-a vindecat si va fi externata

Eleva de 16 ani, din Timisoara, infectata cu coronavirus, s-a vindecat si va fi externata, au anuntat, astazi, medicii Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara.

Tanarul din Timisoara infectat cu coronavirus s-a vindecat si s-a intors acasa

Tanarul in varsta de 16 ani, din Timisoara, infectat cu coronavirus, la fel ca si unchiul sau, s-a vindecat. Testele efectuate de medici au aratat ca acesta nu mai este infectat cu coronavirus.

Tanarul din Timisoara depistat cu coronavirus, a fost externat, dar va ramane izolat la domicliu

Tanarul de 16 ani din Timisoara care a fost depistat cu coronavirus si a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a fost externat dupa doua teste negative consecutive. Acesta va ramane, totusi, izolat la domiciliu.

inca doua persoane testate pozitiv pentru coronavirus in Romania: O fata de 15 ani din Timisoara si una de 16 ani din Hunedoara Bilantul a ajuns la 11

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al cazurilor deCOVID-19 depistate in tara noastra.

Alerta in Romania. inca doua persoane, confirmate cu coronavirus

Inca doua persoane au fost confirmate cu coronavirus in Romania. Numarul victimelor a crescutla 17.

Suspiciune de Coronavirus la Guvern. Surse: Doua persoane ar putea fi infectate. Ce masuri s-au luat

Doua persoane din Guvern sunt suspecte de Coronavirus. Una dintre ele e angajata intr-o directie din Executiv si a intrat in contact direct cu femeia de 42 de ani din Capitala confirmata ieri cu Coronavirus. A doua persoana din Guvern cu suspiciuni de boala e bucatareasa la Palatul Victoria, insa, in acest caz, e vorba de contact indirect. Fiul bucataresei e coleg de serviciu cu aceeasi femeie de 42 de ani depistata ieri pozitiv.

Coronavirusul ucide primele doua persoane in Germania

Primul deces provocat de coronavirus in Germania s-a inregistrat in orasul Essen, acolo unde un nona.

Dozatoare cu dezinfectant introduse in toate mijloacele de transport in comun din Timisoara

Societatea de Transport Public Timisoara a montat aproape 400 de dozatoare cu dezinfectant in toate mijloacele de transport in comun din municipiu, in contextul prevenirii raspandirii noului coronavirus.

Coronavirus. Ioan Buda (Politia de Frontiera): Din 23 februarie si pana in prezent, peste 40.000 de persoane din Italia au intrat in Romania

Peste 40. 000 de persoane care au avut punct de plecare sau au tranzitat Italia au intrat in Romania din 23 februarie si pana in prezent, a spus marti Inspectorul general al Politiei de Frontiera Romane, Ioan Buda, relateaza Agerpres.

Medic roman din Franta despre coronavirus: Contactul prelungit cu cineva bolnav creste probabilitatea de a fi infectat. Daca treci pe strada pe langa un bolnav, probabilitatea e practic zero

Contactul prelungit cu o persoana infectata cu coronavirus creste probabilitatea de a fi infectat, deoarece creste numarul de virusi inoculati, in timp ce, daca doar treci pe strada pe langa un bolnav, probabilitatea de a lua virusul este practic zero, afirma Radu Lupescu, medic roman stabilit in Franta. 80% dintre cazurile de infectie cu coronavirus nu necesita de fapt trecerea pe la spital, fiind benigne, mai spune medicul. in ceea ce priveste mortalitatea din cauza coronavirusului, cele mai afectate sunt persoanele in varsta - peste 70 si 80 de ani - in cazul carora rata de mortalitate este aproape dubla fata de cea provocata de gripa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2903 seconds )